Пусті банки
за останній місяць
Давно треба було написати цей пост, але я захворіла, а потім була не в ресурсі. Тому тільки зараз повертаюся з цікавеньким постом.
Засоби для демакіяжу
- Balea Cleansing Oil
Олійка має виражений запах олії, немає ароматизаторів. Має зручний дозатор, але також має кілька але.... Перше - це те як вона емульгується, до цього треба звикнути. Не досить інтенсивно, але емульгується. Склад олійки непоганий, але ж ви пам'ятаєте, що камедогенність це дуже індивідуальна штука. Тому в цілому засіб на свої гроші - ОК, але можливо інколи треба трішки переплатити та взяти, щось краще.
- Simple Water Boost Micellar Cleansing Water
Це краща міцелярка в моєму житті, раніше я іх взагалі не переносила. Всі викликали подразнення очей і я ще кілька годин ходила з червоними плямами на обличчі. Тому зазвичай відавала перевагу гідрофільним олійкам або бальзамам. Але по хороших відгуках тут вирішила спробувати цей засіб, тим більше він має таку приємну ціну. Спочатку обрала для чутливої шкіри і це ТОП! Жодногь подразнення, швидко та без дискомфорту видаляє мейк та спф з обличчя. Тепер хочу спробувати ще їхню зелененьку міцелярку.