Пусті банки
за останній місяць
Давно треба було написати цей пост, але я захворіла, а потім була не в ресурсі. Тому тільки зараз повертаюся з цікавеньким постом.
Засоби для демакіяжу
- Balea Cleansing Oil
Олійка має виражений запах олії, немає ароматизаторів. Має зручний дозатор, але також має кілька але.... Перше - це те як вона емульгується, до цього треба звикнути. Не досить інтенсивно, але емульгується. Склад олійки непоганий, але ж ви пам'ятаєте, що камедогенність це дуже індивідуальна штука. Тому в цілому засіб на свої гроші - ОК, але можливо інколи треба трішки переплатити та взяти, щось краще.
- Simple Water Boost Micellar Cleansing Water
Це краща міцелярка в моєму житті, раніше я іх взагалі не переносила. Всі викликали подразнення очей і я ще кілька годин ходила з червоними плямами на обличчі. Тому зазвичай відавала перевагу гідрофільним олійкам або бальзамам. Але по хороших відгуках тут вирішила спробувати цей засіб, тим більше він має таку приємну ціну. Спочатку обрала для чутливої шкіри і це ТОП! Жодногь подразнення, швидко та без дискомфорту видаляє мейк та спф з обличчя. Тепер хочу спробувати ще їхню зелененьку міцелярку.
Очищення шкіри
- Purito Defence Barrier Ph Cleanser
Непоагний м'який очисник на м'яких ПАВ. В складі додатково має центелу та екстракт чайного дерева, для моєї жирно та проблемної шкіри ідельно підійшов на кожен день. Має виражений трав'яний запах (завдяки чайному дереву в складі), але приємний, бо я таке люблю. Не викликає подразнень, досить економний. Користуювалася ним на постійній основі з минулої зими, тобто вистачило майже на рік, що не може не тішити.
Пади з пробіотиками та PHA й LHA кислотами
- Dr.Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad
Це мультикислотний засіб з пробіотиками, м'який, не викликає подразнень. Пади просочені дочтатньою кількістю рідини. Для підтримки жирної шкіри мені здається його концентрації активів буде замало, а для нормальної або комбі цілком може вистачити. Чудовий варінат для м'якого відлущення шкіри, в складі пади мають ефір саліцилової кислоти (LНА кислота), який звужує пори, має антибактеріальну дію, уповільнює процес кератинізації клітин у каналах по та РНА-кислоту, яка відлущує роговий шар шкіри, вирівнює мікрорельєф і є аналогом АНА-кислот, але значно м'якшим, тому що великий розмір її молекули не так сильно травмує шкіру.
Чи повторю я цей засіб знову, ні, бо я не є його цілевою аудиторією.
Заспокійливий крем-гель з пантенолом
- Needly Panthenol Water Gel Cream
Це просто моя любов, тут ідеально все. Від мінімалістиної упаковки до текстури та дії на шкіру. В складі має паненол, ніацинамід, екстракт центели та гіалуронову кислоту. Засіб має гелеву текстру, яка не обтяжує жирну шкіру та не викликає відчуття маски. Мені висатчило його досить надовго десь на 4-6 місяців постійного користування. Зараз його замінила на крем від Rosabella, скоро поділюся відгуком.
Користувалися засобами з фото? Який ваш улюблений крем?