Катя Джей

Як зберегти густоту шевелюри

Як зберегти густоту шевелюри

Красиві та здорові локони - мрія будь-якої жінки. Однак нерідко волосся починає випадати надмірно, що не може не засмучувати.

Саме в таких випадках на виручку приходять спеціальні ампули для шкіри голови, дія яких спрямована на зміцнення коренів та боротьбу із надмірною втратою волосся.

Я перепробувала багато різних ампул, проте можу сказати, що зміцнюючий лосьйон Т3 Energy Treatment від італійської марки Echosline - одні з кращих у своєму ціновому сегменті.

Він дійсно допомагає та ефективно бореться з "волосопадом" - за умови, що густоту волосся ви втрачаєте не внаслідок серйозної хвороби або генетичного облисіння, з яким не впорається взагалі нічого, крім хірургічної пересадки волосся.

Як зберегти густоту шевелюри

У картонній упаковці сірого кольору знаходиться 12 ампул із прозорою світло-золотистою рідиною, а також спеціальний силіконовий ковпачок, який використовується для зручнішого нанесення лосьйону на шкіру голови.

Найчастіше лікувальні ампули для зміцнення волосся мають виражений розігріваючий ефект. Так, одні з попередніх палили шкіру настільки сильно, що користуватися ними було просто неможливо. Інші пекли терпимо, але особливого ефекту від їх використання я не помічала.

Лосьйон проти випадання волосся Т3 Energy Treatment має швидше охолоджуючий ефект. Використовувати його приємно і легко, оскільки дискомфорту від ампул Echosline фактично немає (особливо якщо порівнювати продукт з "пекучими" версіями).

Я використовую по одній ампулі Т3 Energy Treatment після кожного миття волосся: спочатку рекомендується вимити голову спеціальним шампунем, потім промокнути зайву вологу рушником і розподілити лікувальний лосьйон по шкірі голови масажними рухами.

У поєднанні з вітамінно-мінеральним комплексом зміцнюючі ампули від Echosline дозволяють досить швидко зупинити втрату волосся. Мені вистачає 4-5 ампул - залишки я відкладаю на наступну осінь.

Якщо на дворі міжсезоння, і у вас почало активно сипатися волосся, цей лосьйон прийде на допомогу і дозволить зберегти густоту вашої шевелюри.