Alyona Fedyk

Дзеркальна втирка у форматі лаку для нігтів

Дзеркальна втирка у форматі лаку для нігтів

Із серією Catrice ICONails я знайома вже дуже давно. Про щось писала, про щось – ні, але відтінок 119 - Stardust In A Bottle дійсно вартий уваги. Одне “але”: забудьте про те, що наносити цей лак можна на голі нігті. А от підложка зі щільним кольором – те, що треба. Особливо фантастичний ефект, якщо вибрати чорний лак. Проте сьогодні мої нігті знову пішли по стежині натуральності:)

Дзеркальна втирка у форматі лаку для нігтів

В якості основи я вибрала лак Maxi Color French Manicure у відтінку 01.

Тож, що це за “зірковий” відтінок такий?

Stardust In A Bottle від Catrice має у флаконі мутнувату ледь рожеву консистенцію з трішки молочним відтінком. Але якщо наносити на нігті – тут стовідсоткова прозорість. Головна фішка – голографічні блискітки, які утворюють ефект дзеркальності. Я не дуже люблю такий манікюр, але іноді все ж дуже кортить вийти із зони б’юті-комфорту, погодьтесь) Тому ця крихітка точно не буде лишньою в моєму великому арсеналі лаків.

Чи швидко сохне?

Так, це не експрес-сушка і не лаки, які мають властивість сохнути за 60 секунд… Але швидкість висихання відносно оптимальна. Через хвилин 30 я вже могла розслабитись, вийти із образу тиранозавра (якщо ви розумієте мене:)) і сміливо заварити собі каву:)

Стійкість

У порівнянні з лаками Кіко (так, я вже вас трішки втомила ними) – не дуже висока. Але 3-4 дні в звичному для мене режимі – засіб цілком витривалий. Від звичайних лаків чекати стійкості гель-лаку не варто. Тут 4 дні – це вже неабиякий успіх. Тому сміливо беріть, якщо ви теж відмовились від шелаку.

Обіцяю якось доповнити допис фото чорного манікюру з топовим покриттям Stardust In A Bottle:)