Євгенія 👩

Приємності для волоссячка 😏

Приємності для волоссячка 😏
Приємності для волоссячка 😏

Всім привіт✌️

Я Женя і я ненавиджу олії для волосся, але мій майстер змушує ними користуватися🤣. Мені дійсно не подобається, що олії обтяжують, склеюють і швидко жирнять волосся. Скільки б брендів я не пробувала, ефект однаковий. Однак, мій майстер сварить мене за таку думку, тому я постійно купую нові флакончики і нескінченно мучаюся).

На цей раз мої муки відбуваються з олією для волосся OROFLUIDO ORIGINAL ELIXIR від Revlon. Я купила її в салоні, та щось не змогла знайти її на makeup, точніше, начебто знайшла, але не впевненна, що це одна й та сама олійка, бо на коробочках зовсім різні надписи, але склад наче однаковий.

Ділюся враженнями👇

Олія представлена у лаконічному флаконі з товстого скла. Флакончик прозорий, що дозволяє стежити за витратою засобу.

Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.

Дозатор на флаконі відсутній, просто звичайна шийка, причому досить широка. Це дуже незручно! По-перше, флакон постійно мажеться (масло тече), а по-друге, важко варіювати необхідну кількість продукту. Спочатку я постійно переборщувала, виливала в долоню цілу калюжу олії, а потім намагалася влити її назад🙄.

Об'єм: в мене 100 мл, витрата середня, як раз через відсутність дозатору. Вже коли сіла писати допис, побачила, що олійка є ще й по 30 мл, дуже зручно для знайомства з продуктом.

До складу еліксиру входять такі олії:

  1. Argania Spinosa Kernel Oil (Масло аргани): Багате жирними кислотами та вітамінами, використовується для зволоження і живлення волосся. Є активним компонентом цього складу.
  2. Cyperus Esculentus Root Oil (Масло з кореня цибулі): Інше масло, яке зволожує, живить та покращує текстуру волосся.
  3. Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil (Масло льону): Ще одне масло, багате жирними кислотами, яке використовується для зволоження.
  • Олія має густу, щільну консистенцію, дуже в'язку. На дотик м'яка, силіконова, липкувата та звичайно, що олійна). Спочатку текстура мене дуже збентежила, тому що, я легкі олії не дуже переношу, а тут така, досить важка олія. Даремно переживала).
  • Аромат солодкий, теплий, обволікаючий, з нотками дорогої ванілі та вудового дерева. В міру насичений, не б'є в ніс. У нього так і хочеться закутатись, як у м'який кашеміровий плед. На волоссі залишається ледь вловимою вуаллю, тому дискомфорту не викликає та не перебиває аромат парфуму.

Я завжди наношу олійку на чисте, вологе волосся і вже потім приступаю до сушіння. Нанесення на сухе волосся для мене = жирність та обтяження🥲

Олійку розігріваю в долонях і наношу по всій довжині волосся, особливу увагу приділяючи кінчикам.

Плюс олії в тому, що вона не тече, добре розподіляється (що дивно, враховуючи щільну текстуру) і практично миттєво вбирається.

Після сушіння феном, я не відчуваю обтяження або жирності, ні візуально, ні на дотик. Олія абсолютно комфортно лежить на волоссі.

Звичайно, не все так райдужно), наступного дня після миття, волосся виглядає вже не так приємно, воно закручується і здається не зовсім свіжим - стандарт для мого примхливого волосся. Ось тільки зазвичай, такий ефект у мене настає в перший же день, а з Orofluido аж через день, для мене це безумовно успіх).

  • Гарне, базове зволоження.
  • Волосся стає більш м'яким і шовковистим на дотик, так і хочеться його торкатися)
  • Волосся менше пушиться, розгладжується. Особливо працює при укладанні феном на браш.
  • Еліксир надає натуральний блиск.
  • Менше статичної електрики, особливо зараз, коли я постійно в капюшоні).
  • Комфортно лежить на волоссі, не обтяжує і не жирнить.

Не можу сказати, що після Orofluido я полюбила олійки для волосся, але з ним мені цілком комфортно уживатися, ефект жирного волосся не з'являється аж цілу добу, таке зі мною вперше).

Дякую за увагу💕