Mandarinka

Гідрофільна олія Lunnitsa на жирній шкірі. Показую як справляється з макіяжем 👧

Гідрофільна олія Lunnitsa на жирній шкірі. Показую як справляється з макіяжем 👧

Привіт! На одній із консультацій у дерматолога я дізналась, що важливо регулярно користуватися гідрофільним маслом, щоб розчиняти комедони, а вже після масла використовувати пінку для вмивання. Так, у моїй косметичці виявилося Гідрофільна олія LUNNITSA з екстрактом розмарину, шавлії та зеленого чаю.

Гідрофільна олія Lunnitsa на жирній шкірі. Показую як справляється з макіяжем 👧
Гідрофільна олія Lunnitsa на жирній шкірі. Показую як справляється з макіяжем 👧
  • Запах - домінує запах масел, додаткового ароматизатору немає. Аромат не різкий - немає домінуючого запаху якогось конкретного масла.
  • Текстура - якщо не зберігати масло у холодильнику (про що відразу попереджає виробник, що це робити не потрібно), то консистенція у масла досить рідка. Для тесту крапнула масло на руку, але воно максимально швидко розтеклося, я навіть не встигла зробити фото, довелося швидко збирати й витирати маслянистість. Однак, перед використанням масло обов'язково потрібно зболтати, інакше для нанесення на шкіру консистенція буде досить густою.

Для тестування наношу різну косметику на руку зліва направо:

  • Матова помада
  • Стійка помада
  • Олівець для очей
  • Тіні з 3 різних палеток
  • 2 різні туші (остання супер водостійка)
  • Підводка для брів

Використання гідрофільної олії:

Необхідно взбовтати гідрофільну олію, нанести на шкіру, трошки помасажувати її, а потім змити все теплою водою.

Олійка не впоралась з стійкою помадою, однак на користь справедливості - я не знаю, з чого вона зроблена, адже жоден косметичне засіб, який я коли-небудь тестувала, не впорався з нею... Після повторного нанесення масла помада таки змилась.

Але це тест на руці, де можна доволі просто й силою проводити по шкірі, але з очей я не можу зняти супер водостійку туш для вій.. Лишаються все-таки плями і доводилося подальше знімати макіяж піною..

✅ Гідрофільна олійка більш ретельно очищує шкіру і якщо ви використовуєте тональні засоби або пудру, то максимально важливо ретельно очищати шкіру.

✅ У олії дуже багатий склад, і крім самих масел є ще й вітаміни та корисні екстракти.

✅ Гідрофільна олія піійшла моїй жирній та проблемній шкірі обличчя.

✅ Олійка добре впоралася з різними видами косметики, ОДНАК мою водостійку туш для вій вона все-таки не змогла відмити, і за це 1 зірочка таки відлітає, оскільки її доводиться знімати додатковими засобами.

Для мене це 4/5 і загалом можу рекомендувати.