Анастасія Фоміна

Total repair від Hairwave💇🏻‍♀️

Total repair від Hairwave💇🏻‍♀️

Привіт))сьогодні розкажу вам про свої враження користування продуктами для волосся від бренду Hairware.

З цим брендом я познайомилась давно замовивши на знижках шампунь та бальзам,вони були не поганими,але вау ефекту не викликали,тому я поки більше їх не купляла повторно.

А от маска ,рідкий шовк та спрей мене зацікавили.

Детально розберемо мої враження від кожного продукту.

Об‘єм 450 мл,по текстурі маска густа,має приємний аромат,який мені нагадує парфуми.Маска добре обволакує волосся та тримаючи її на волоссі буквально 5-7 хв,я отримую хороше зволоження,гладкість та обтяження.

Мені маска сподобалася,ефект на моєму волоссі є.

Якщо чесно,на цей продукт я не ставила особливих ставок,бо рідко зустрічала реально хороші спреї.Але цей мені теж сподобався,він полегшує розчісування,зволожує волосся,трошки приглажує і навіть неначе освіжає.Люблю його використовувати на другий-третій день після миття,пшикаю на довжину і волосся стає гладке та більш блискуче.

А от рідкий шовк залишив у мене неоднозначні враження.Він не жирний,волосся не робить наче запачканим.Але я не змогла його приборкати в дії,пробувала наносити його і на вологе волосся перед сушкою і після сушки на сухе,але нажаль цей рідкий шовк мені зовсім не розгладжує волосся ,а навпаки його пушить.

Тому для мене цей рідкий шовк нажаль не дуже вдалий.