Моя осіння косметичка 2023
тут про декоративку і трохи свотчей
Покажу вам чим я користувалася всю цю осінь, що намагалася якнайшвидше закінчити, а що було улюбленим продуктом. Насамкінець визначу яким брендом я частіше користувалася.
Обличчя. Тон
- Мій улюблений тональний крем від Bernovich Glow Skin у відтінку 01 (ідеальне середнє матове покриття, легка текстура з дуже приємним квітковим ароматом)
- LAMEL Make Up Smart Skin Serum Tinted Foundation у відтінку 401 - Porcelain (цей крем вже 4-й, постійно його оновлюю, мені подобається його легкість і чок-чоє ефект, і круто що в ньому spf)
Обличчя. Контур
- Кремовий контур для обличчя LAMEL Make Up BB Contour у відтінку 401 (можна розтушувати в майже 0, хороший по фіксації, але відтінок би світліший)
- Пудра-скульптор Relouis Pro Sculpting Powder у відтінку 01 (ідеальний, моя любімка)
- Пудра-скульптор для обличчя Colour Intense Sculpting Matte Finish Pressed Powder у відтінку 01 (я його використовую для складки повіка, не більше)
Обличчя. Рум'яна
- Кремові рум'яна для обличчя LAMEL Make Up BB Blush у відтінку 402 (класна штучка, хочу ще інші відтінки спробувати)
- Рум'яна для обличчя LN Pro Liquid Blush Cheek & Lip Color 12 Hour Longwear Fluid у відтінку 101 (дуже гарний відтінок персиково-рожевий, ось тільки швидко пропадають з обличчя)
- Рум'яна компактні "Досконалість" Couleur Caramel у відтінку 69 (окремий пост про них https://club.makeup.com.ua/post/23548/ )
- Рум'яна компактні Relouis Pro Blush Duo у відтінку 206 (дуо рам'яна з рожевого в персиковий, можна змішувати, можна окремо, дуже зручно та змішаний відтінок приємний, але якщо багато взяти, то щоки будуть рудуваті)
- Сатинові моно-рум'яна Focallure Fresh Blush у відтінку 04 - Lavender (це були ідеальні лавандові щічки в японському стилі 😢)
Обличчя. Хайлайтер
- Хайлайтер для обличчя й тіла LN Pro Highlighter Face & Body Liquid Glow Fluid у відтінку 101 (красивий вологий фініш, який не фіксується і на нього приліплює волосся постійно)
- Хайлайтер моно для обличчя Bernovich у відтінку H-15 (розкішна м'яка вершкова текстура, підходять для теплого та холодного кольоротипів шкіри)
Обличчя. Пудра
- Матувальна пудра Tammy Tanuka у відтінку Пелена Спокою (прозора найдрібніша матуюча, я в ній цілком впевнена)
- Фінішна пудра Tammy Tanuka у відтінку Місячна вуаль (найдрібніша легка пудра, що надає ледь помітного свічення шкіри. Найчастіше я її використовую для коригування контуру губ)
- Мінеральна компактна пудра "Досконалість" Couleur Caramel Mineral Powder у відтінку 02 (відтінкова пудра, легенька, але все одно може підкреслити лушпиння на обличчі. Вона в мене розбилася і залишилася по краях тільки. Вже добиваю)
Оформлення брів
- Гель для волосся Venita Salon Professional Mega Strong Hair Styling Gel (якщо коротко, то мені не сподобалося. Зовсім. Дурна була покупка 😞)
- Фіксувальне мило для брів LAMEL Make Up Insta Brow Fixing Soap (фіксує добре, але залишає білий слід. Згодом (через рік-півтора) мило з прозорого перетворилося на біле і користуватися стало зовсім неможливо)
- Фломастер для брів Vivienne Sabo Marqueur Superb у відтінку 02 (для мене такий формат ідеальний, мені подобається, але порівняти нема з чим)
- Олівець для брів зі щіточкою LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil у відтінку 401 (проблемна упаковка, що часто ламалася, т.ч. розміняла вже другий, сам олівець для мене темний, хоч і взяла найсвітліший з представлених. Волоски як на свотчі не вдається промалювати, тільки заповнити форму і все)
Бази під тіні/ пігменти/ слюду
- База під тіні для повік LAMEL Make Up Insta Eyeshadows Base у відтінку 01 (на мою повіку вона не підійшла, тут огляд https://club.makeup.com.ua/post/23625/ )
- Праймер для нанесення блискіток NYX Professional Makeup Glitter Primer (10 з 10 👌🏻)
Палетки тіней
- Veronni Explorer 12 Color Eyeshadow Alligator (відтінки в моїй естетиці, але якість хотілося б краще)
- LN Pro Multi-Finish Eyeshadow Pallette у відтінку 402 (чудова палетка на всі випадки, навіть є запаска 😺)
- Too Faced Pumpkin Spice Palette (пік її використання був в жовтні, тоді мені хотілося мазати на с ебе все рожеве та помаранчеве)
- LAMEL Make Up Look Into My Eyes Eyeshadow Palette (в основному можна помітити найчастіші відтінки, але також брала пісочні тепло-коричневі тони)
Пігменти/ Рідкі тіні
- Tammy Tanuka 💜 Місячна лучниця/ Чадо/ Бурштиновий пил (словами не описати, по фото не передати цієї краси)
- Relouis Pro Satin Liquid Eyeshadow у відтінку 20 (сатинове покриття, легко тушкуються, швидко фіксуються, делікатно сяють)
- Relouis Pro Sparkle Liquid Eyeshadowу відтінку 30 (дуохромний сяючий фініш, рівномірно наносяться, добре фіксуються, дуже круто для акценту)
Олівці/ Підводки
- Стійкий гелевий олівець для очей LAMEL Make Up Kajal Eye Liner у відтінках 401 - Чорний/ 405 - Індиго/ 403 - Зелений (м'які, тушковані, насичені відтінки, хороша стійкість)
- Олівець гелевий для очей LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner у відтінках 401/ 403/ 405 (якість відмінна як у попередніх)
- Підводка-фломастер для повік LAMEL Make Up Meduza Brush Eyeliner у відтінках 401/ 402 (класна підводка, але може потекти в ковпачок з часом, тому я зберігаю у вертикальному положенні. На шкірі повіка не розтікається)
- Олівець для очей Colour Intense Be Bold у відтінку 212 - Лавандовий (жирненький, швидко фіксується, якщо наносити зверху пігмент, то згодом скочується. У слизовій триматися добре до 4-5 годин десь)
- Vivienne Sabo Liner Virtuose у відтінках 02 - коричневий, 06 - світло рожевий (насичені та стійкі для слизової)
- Essence Kajal Eye Pencil у відтінку 04 - White (в слизову потрібно нашаровувати для насиченого кольору (2 шари достатньо) і дублювати 2-3 рази на день, якщо носіння 8-12 годин. Якщо їм працювати просто по віку, то яскравий колір відразу і можна розтушувати як підкладку, через пару 1 хв зафіксується)
- Рідка підводка BelorDesign Pro Inc Eyeliner у відтінках 01 - чорний/ 02 - коричневий (компактний маневрений пензлик, текстура м'яко лягає на шкіру повік, не стягує. Найулюбленіша та найзручніша підводка)
- Підводка для очей Maybelline New York Lasting Drama 24H Gel Eyeliner у відтінку Noir Black (матова гелева, добре тушкується, фіксується через 1 хв. Добре піде і в слизову, стійка до кінця дня)
Туш для вій
- Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Sky High у відтінку Brown 💜( https://club.makeup.com.ua/post/20599/ )
Олівці для губ
- Олівець для губ гелевий Vivienne Sabo Le Grand Volume у відтінку 02 (кайф 🤤)
- Контурний олівець для губ Parisa Cosmetics 3x1 Ultra Long Lip Professional у відтінку 432 (відтінок красивий холодний, але сухуватий олівець, незручно промальовувати, залишаються катишки на губах)
- Patricia Ledo Silk Lip Pencil у відтінку 01 (кайф 🤤)
- Олівець для губ LAMEL Make Up у відтінку 401 - Нюд (кайф 🤤)
- Олівець для губ LN Professional Easy Liner for Lips у відтінку 01 (кайф 🤤)
- Олівець для губ LAMEL Make Up у відтінку 404 (кайф 🤤)
Помада для губ
- Faberlic Lip Balm Hybracolor Volume (візуально збільшує об'єм губ, зволожує та пом'якшує шкіру, глянсове сяйво з блідо-рожевим відтінком)
- Помада для губ LAMEL Make Up Insta Lips Lipstick у відтінку 402 (відмінно зволожуюча кремова, з насиченим кольором (який можна розтушувати до півтону) та легким блиском)
- Рідка матова помада для губ LAMEL Make Up Insta Matte Liquid Lipstick у відтінку 405 - Burgundy (привабливий червоно-бордовий відтінок, текстура може сушити губи, дуже стійка, не плешить)
- Рідка помада Maybelline New York SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick у відтінках 95 - Visionary/ 65 - Seductres (мій улюблений мертвячий колір і приємний карамельний, стійкі, яскраві, не плішать, матова)
- Ультра-матова рідка помада для губ L'Oreal Paris Les Chocolats Ultra Matte Liquid Lipstick у відтінку 852 - Box of Chocolates (це кохання від першого запаху до відкриття дивовижного відтінку, матова)
- Блиск для губ Lamel Lip silk Meduza відтінку 401 - карамель (з легким персиковим відтінком, який видно тільки коли доповнює помаду, швидко сходить з губ)
- Помада для губ Catrice Satin Nude Lipstickу відтінку 030 (колір теплий шикардосний, конфортно носиться, любімка)
- Суперстійкий матовий блиск для губ BelorDesign Superstay Million Kisses у відтінку 211 (пудрова лилова матова, оксамитовий фініш)
- Блиск для губ, прозорий Colour Intense Tender Lipgloss 12H (це рідке скло, не розтікається, дуже глянсовий фініш, приховує зморшки в 0)
- Тінт-бальзам для губ "Ожина" Colour Intense Lip Care Tint Balm (непогано зволожує, тинтує то в темно ліловий тон, то в рожевіший, але неяскравий)
- Матовий блиск для губ Luxvisage Pin Up Ultra Matt у відтінку 26 (ягідний відтінок, матовий, на губах не відчувається)
Інше
- Маска для губ Laneige Good Night Sleeping Care Berry (міні) (класна ніжна маска, ось тільки формат мені не дуже підходить, стик зручніше був би)
- Маркер для ластовиння Lamel Professional Meduza Long Lasting Freckle Pen (дуже природно виходить, можна контролювати нанесення, але довше, ніж спреєм)
Отже, який бренд найпопулярніший був у моїй косметичці восени в 2023 році?
- LAMEL 🖤 (виявилося, що восени у використанні було найбільше продуктів саме цього бренду)
- LN Pro
- Tammy Tanuka/ Maybelline New York/ Colour Intense
Коментарі (0)