V R O D L Y V A

Couleur Caramel

Couleur Caramel

Відтінок: 69

Об'єм: 3.3 г

Натуральна, органічна косметика

Couleur Caramel
Couleur Caramel
Couleur Caramel
Couleur Caramel

Зовнішня упаковка. Невелика біла картонна коробочка з логотипом бренду, мінімалістичний стиль.

Розмір компактний (5*1,5) як у невеликої однушкі тіней, яку можна помістити навіть у маленьку похідну косметичку.

Корпус: дерево, з гравіюванням логотипу бренду/ пластик з назвою бенда та інформацією про продукт ззаду. Упаковка приємна на дотик.

Конструкція. У кришечці рум'ян (дерево) є якісне дзеркало, яке кріпиться маленькими магнітиками до пластикової половинки, теж з магнітиками. Дзеркало допомагає виправляти макіяж, наприклад, коли потрібно скоректувати помаду або продублювати пудру. У ластиковій частині знаходиться сам продукт - рум'яна. Розмір рум'ян ідеально підходить до мого пензлика.

Склад продукту натуральний.

Формула: пресована текстура, яка легко набирається на пензель + не порошить + дрібні золотаві блискітки + рівномірне нанесення та розтушування пензлем, не залишає смуг/ плям + не тинтує + не викликає подразнення/ алергію.

Відтінок: 69 - нейтральний рожевий з із золотистими блискітками.

Спосіб нанесення: вологим і сухим способом. Я наношу сухим пензлем на препудрені зони.

Результат: сатиновий фініш від легкого рум'янця до ефетку блашинг-синдрома (але тільки якщо нашарувати). Саме з цим кольором мені зручно, без перебору. Виходить дуже красиво, елегантно, природно. Золотисті блискітки дуже дрібні, більш помітні при електричному світлі і на сонці - створюють ефект хайлайтера. При денному світлі їх майже непомітно. Текстуру шкіри обличчя не підкреслюють. Рум'яна середній стійкості (у мене без фіксатора десь до 6-9 годин, якщо не часто торкатися обличчя).

Денне світло

Рука без бази, затонована та припудрена перед нанесенням рум'ян в 1 шар

А тут 2 шари

Порівняння 1-2 шари