#testmakeupclub
Що я натестувала цього разу?
Набір для догляду за губами "Foreplay"
Саме цей набір я чекала найбільше, тому і почну з нього.
Я вирішила створити умови, в яких він мав показати себе на повну. На 3 дні я відмовилась від всіх засобів для губ і результат не змусив себе чекати, губи були пересушені та вже з'явилось лущення, умови хардкорні, те що треба для випробування😈.
Крок 1 - Скраб.
Цукровий скраб на основі олій з ароматом ягід (найпахучіший продукт в цьому наборі).
На декілька хвилин залишила його на губах, щоб олії трохи пом'якшили шкіру, після хвилинного масажу залишки змила водою.
Крок 2 - Маска.
Маска аналогічно на основі олій, на вигляд схожа на тверді олії, застигле в баночці, але плавиться при температурі тіла. Економний розхід. Аромат ягід присутній, але слабко виражений.
Хоча в інструкції час застосування 5-10 хвилин, я залишила на 20 хвилин для більшого результату, залишки засобу та відмерлі часточки шкіри прибрала ватним диском.
До Laneige зовсім трошечки не дотягує, але може скласти йому конкуренцію.
Крок 3 - Бальзам для губ.
Бальзам також має слабко виражений аромат, текстура значно твердіша. В нанесенні дуже комфортний, ідеальне завершення перших двох кроків.
Сам по собі, він програє моєму ненависному улюбленцю Carmex, але мене підкупили кольором упаковки🖤
Набір проявив себе достойно, заявлені характеристики відповідають дійсності.
За 25 хвилин зі стану "хай би Бог милував" зробив цукерку, принаймні на перших погляд.
За один раз він не прибрав всю катастрофу, яку я власноруч собі створила, ще 4 дні я регулярно користувалась бальзамом, маскою на ніч та один раз скрабом, щоб повернути до стану "ДО".
Претензії маю тільки до друку, якщо напис на баночках хоч якось тримається, але стирається нігтями, то на бальзамі напис тікає коли тільки проводиш по ньому пальцями😕, цей момент трошки засмучує.
Підсумовуючи, я точно можу сказати, що це дуже достойний набір, гарний варіант на подарунок подрузі або собі коханій.
Зігрівальний бальзам з екстрактом імбиру та корицею
Дружба з ним не склалася. Не помітила зігріваючого ефекту від слова зовсім.
В плані зволоження слабенький.
За аромат тверда п'ятірка, дуже натуральний аромат кориці.
Derma E Hydrating
Derma E Hydrating Day Cream:
Густий та важко розподіляється по обличчю, залишає неприємне відчуття плівки, але зволожує просто відмінно.
Derma E Hydrating Night Cream:
Легка текстура, дуже легко розподіляється по обличчю, без відчуття плівки, швидко поглинається та гарно зволожує.
Мені навіть здалось, що напис і вміст переплутані. Не розумію логіку, на день важкий крем, що лягає відчутною маскою, а на ніч легенька невагома текстура, що моментально поглинається😑
Денний крем якось не припав до душі, а ось нічний крем дуже зацікавив.
Шампунь від випадання й для зміцнення волосся
Мій третій шампунь від H.Q.Beauty, аромати в них специфічні😅
Цей має яскраво виражений аромат трав та лимону, на щастя, не довго тримається на волоссі.
Він очищує шкіру голови та волосся до скрипу, після нього обов'язково потрібен бальзам, а краще маска, бо волосся доволі жорстке, він точно не на щоденне використання.
Шампунь містить екстракт розмарину, що має актувати роботу волосяних фолікулів, тим самим стимулювати ріст нового волосся. За два тижні неможливо оцінити, після завершення пляшечки буде окремий відгук.
Гель для душу "Гуава-м'ята"
Уявлення не маю, як пахне гуава, але цей гель для душу пахне нереально смачно🤤Солодкий запах цукерок з легкою кислинкою. Відмінно піниться та легко змивається, ще хвилин 10 аромат тримається на шкірі.
Ціна більше ніж просто демократична для такого об'єму.
Бомбочка-гейзер для ванни "Гуава"
Бомбочка вагою 200 грамів, вона дійсно велика та дуже ароматна.
Час розчинення приблизно 5-7 хвилин, інтенсивно бурлить та утворює піну на поверхні води.
Бомбочка біло-рожевого кольору не тільки підфарбувала воду у блідо-рожевий, а ще і зробила її мутною.
Але головна проблема в іншому.
Олія. Її багато, занадто багато.
Каюсь, я не читала склад бомбочки, але ідентифікація олії відбулась швидко.
Як?
Елементарно, при спробі зайняти зручну позицію у ванній, як Титанік, я повільно сповзала на дно.
Спроби вилізти з ванни більше нагадували боротьбу за життя, бо все чого я торкалась автоматично перетворювалось на слизьку поверхню.
Я думала на цьому всі пригоди закінчилися, але ні. Мені хотілось цю олію змити, в хід йшло все, гель для душу (той самий Гуава-м'ята), мило (не забуваємо до всього ще тримати баланс, бо дно ванни в олії) і все одно в кінці цієї вистави, я відчувала себе шпротом, вся в олії та без сил продовжувати цю боротьбу.
І звісно, потім потрібно помити ванну.
Можливо, комусь навпаки цей ефект подобається, про смаки не сперечаються, але я точно не хочу повторювати цей досвід😅
Коментарі (0)