Yana Osyka

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara

В мене довгі чорні рівні вії, які дивляться вниз. Тому без кьолеру мені ніяк. В тушах я шукаю легке подовження, обʼєм і вміння тримати завиток. Бажано, щоб вона легко змивалась. Якось мала водостійку туш і це був лютий страх і страждання. Бо змити майже не реально, а від деяких маслянистих засобів печуть очі.

Sky High Mascara підходить під всі ці критерії. Не знаю як так сталось, але для мене вона майже ідеальна. Вії не зліплює, на очах виглядає нормально.

Щіточка підходить, вона не завелика і в очі не лізе. Без коьолеру взагалі ніяка. Вії не підіймає, і форму не тримає. Тому самостійно мені не підходить.

Єдиний суттєвий мінус це не довгий строк життя. 1,5 місяця у стані свіжості якось малувато. Потім починає сипатись під очі та на очі. Отже, треба частіше її змінювати. Відкрила другу пляшку, але не знаю чи буду ще купувати нову. Бо хотілось би користуватися 3 місяці. У два рази більше платити не сильно хочеться.

Трохи апдейту.

Придбала знову цю туш і чомусь вона мені не до вподоби. Не тримає завиток протягом дня. Іноді бачу осипання під очима, хоча відкрила її два тижні назад. Може це не вдала партія, а може треба змінити туш)