Швець Карина🤍

Що беру з собою у басейн

Що беру з собою у басейн

Похід в басейн в першу чергу треба розглядати як місце, де є постійний контакт шкіри обличчя з хлорованою водою і сауна -> надмірна сухість шкіри.

1. По приходу мої дії починаються з очищення обличчя від залишків ранкового догляду - для цього я використовую міцелярні серветки Novita. Вони мають +- нормальний склад пропитки і не сушать шкіру.

Після серветок вмиваюся звичайною водою.

Я не бачу сенсу брати з собою гель для вмивання чи щось інше, тому що:

а) я не ходжу в басейн з макіяжем -> немає потреби у глибокому очищенні;

б) зазвичай у мене похід відбувається через декілька годин після нанесення ранкового догляду, тому я потребую просто легко очистити шкіру, щоб залишки косметики не проникали у пори під час розпарювання в сауні.

Беру лише один шампунь. Я не страждаю через миття голови без бальзаму, моє волосся знаходиться в +- нормальному стані. По приходу додому можу нанести якусь незмивашку.

Також обовʼязково беру з собою розчіску - мені зручніше в сумку класти тангл. Не знайшла конкретно таку, як у мене - прикріплюю схожу. Принцип у всіх один :) а взагалі я більше люблю звичайну масажну щітку

Після душу наношу есенцію з комбучею і закриваю її цикапластом.

Раніше на цьому етапі в мене був лише цикапласт.

Тут я роблю ставку на зволоження і відновлення, бо після постійного бігання сауна-басейн шкіра, звичайно, в шоці: вона дуже реактивна і потребує живлення.

Використовую лише дезодорант, щоб не бути вонючкою ;)

Кремчиками обмазуюся вже вдома.

Звичайно, не можу обійтися без захисту і зволоження губ.

Тут завжди різні засоби, сьогодні це нічна маска Prreti (перелита у банку з-під олії Clarins🤣), вчора був бальзам нівея з вишенькою. Короче, що в сумці/рюкзаку є - тим і мажусь :)

Сушу волоссячко і ось такою красунею прямою додому.

Дякую за увагу, сподіваюсь, вам було цікаво ;)