CeraVe сироватка з ретинолом. CeraVe Resurfacing Retinol Serum
Моє знайомство з ретинолом. Враження та порівняльні фото за 2 місяці використання.
Сироватка з ретинолом CeraVe з'явилася на моїй поличці в середині вересня, коли, начитавшись дописів авторок MakeUp Club, я вирішила, що вже час, давай, купуй, осінь, 38-ий день народження, саме час 😅🙈.
Я вже була знайома з продукцією CeraVe, маю класний гель для вмивання та нічний крем, тож, особливо не роздумуючи, придбала і сироватку цього бренду, звісно, перечитавши, купу протилежних відгуків на цей засіб. Але, очі бояться, руки купують.....
Що обіцяє нам CeraVe?
- Вирівнювання текстури шкіри обличчя (гладкість) та зменшення недосконалостей (розширені пори), відновлення захисного бар'єру
- Тривале зволоження (послідовне вивільнення інгредієнтів)
- Інкапсульований ретинол
- Ніацинамід
- Важливі для шкіри кераміди
- Без віддушки, некомедогенність
Що по складу сироватки CeraVe?
Ретинол на 19-ій позиції у списку 🙂, без уточнення по концентрації. Перед ним 3 різних кераміди, лецитин. Ніацинамід на 4-ій позиції, перед ним вода, пропандіол (для утримання вологи в шкірі), диметикон (силікон, гладкість, пом'якшення). Також присутній екстракт солодки, різні складники для утримання вологи в шкірі. Така виборка по основним складникам та їх позиціям.
Початок введення в мій догляд: згідно усіх порад, 1 раз на тиждень, увечері, на чисте та сухе обличчя, зачекавши 20 хвилин після вмивання, маленьку дозу, розміром з гречану крупинку (🤣🤣🤣, так, отака перестраховка) на підборіддя та чоло.
Одразу виникло відчуття печіння, яке швидко зникло, почервоніння не було. Почекала 10 хвилин, нанесла нічний крем CeraVe. На ранок все добре.
Через тиждень повторила,1 раз, знову відчуття печіння після нанесення, приблизно 5 секунд.
Через тиждень я почала наносити вже 2, через тиждень 3 рази, відчуття печіння після нанесення вже не було. Почервоніння, сухості, висипань я не отримала.
На цей момент користуюся сироваткою щодня, увечері, після вмивання гелем, потім "закриваю" нічним кремом, теж, все CeraVe. Не використовую лише в той день, коли роблю пілінг, тоді її заміняє гіалуронова сироватка.
Що я почала помічати, коли вийшла на майже щоденне використання сироватки з ретинолом CeraVe?
На початок використання сироватки (дивіться фото), я мала помітні заломи, які дуже мені не подобалися, пігментацію на вилицях та щоці, є розширені пори в Т-зоні.
Коли почався другий місяць з сироваткою, я почала помічати зміни: розгладжену шкіру в Т-зоні, пори зовсім не зникають, але дійсно зменшуються і рука не тягнеться за пілінгом, рівний та сяючий тон шкіри, зволоження на ранок без зайвої масності (враховуючи сезон опалення та сухості в квартирі), мімічні зморшки на чолі та носогубній частині обличчя стали менш вираженими, вони скоротилися (якщо можна так сказати) та неглибокі, обличчя не виглядає втомленим, пігментація лишилася у вигляді невеличких плямок, з якими я буду окремо розбиратися.
Мені здається, що на фото добре помітна різниця, особливо в носогубній зоні та з пігментацією.
Допис вийшов довгий, але, я бачу, на цю сироватку досить протилежні відгуки, як захват, та і негатив, хотіла найповніше показати свій досвід використання.
❤Дякую, що прочитали , усім гарної шкіри та вдалих, якісних засобів❤
Коментарі (0)