Мій перший пост та розпаковка нових продуктів! 🫶🏻
Всім привіт! Я з неймовірним задоволенням заходжу почитати нові огляди та надихнутись гарними макіяжами на MakeupClub вже досить давно, а сама все ніяк не наважувалась почати писати щось сюди, хоча мені є що розповісти та чим поділитись 😅
Тому хотіла б розпочати свій міні-блог з невеличкої розпаковки, яку я вже встигла протестувати.
Розпочнемо з кондиціонера для волосся
Перше, на що більшість напевно звернули увагу - це кондиціонер для волосся від українського бренду "Marie Fresh Cosmetics". Попередньо нічого не тестувала з продукції цього бренду, тому дуже цікаво було познайомитись з ним. Що хотілось би відзначити одразу - це аромат! Він неймовірний 😍
По-друге, дуже хороший склад продукту, адже для мене це був основний критерій вибору кондиціонеру для волосся.
Ціна для когось можливо буде трішки кусатись, я особисто виловила на його знижках і задоволена покупкою на всі 100%, ціна=якості.
Волосся неймовірне, добре зволожене, сяє, приємне на дотик та неймовірно пахне. Обов'язково його повторю. Рекомендую!
Крем для боротьби з фолікулярним кератозом
Маю яскраво виражений фолікулярний кератоз на ніжках та трішки на руках від ліктя до плеча, тому почала вивчати цю тему, як з ним можна боротися. Багато хто радив спробувати зволожувати шкіру продуктами з високим вмістом сечовини.
За відгуками та невисокою ціною вирішила обрати цей кремчик, поки тестую, але ручки зволожує дуже добре, на рахунок боротьби з фолікулярним кератозом думаю напишу потім окремий пост.
А в кого теж така проблема, поділіться своїм досвідом в коментарях 🫶🏻
Ох ці акції на Makeup 🙈
Закінчився скраб, часто бачила на оглядах цей новий бренд "Mareve" та щей чудова акція 1+1=3, тому одразу в корзину пішли ці два скраби.
Мій фаворит - рожевий "Rose Wine". Аромат, текстура, колір - неймовірні 😍 Однозначно дозамовлю ще щось з цієї серії.
А от "Gold Champ" для мене якесь розчарування. За консистенцією суховатий, а аромат взагалі не мій, не знаю як буду довикористовувати, як скраб непоганий, але через аромат більше не візьму, дуже тяжкий, а в банці мені взагалі пахне якоюсь сирістю.
Власне, подарунок
В подарунок вирішила обрати їстівний гель-лубрикант. В якості лубриканту ще не використовувала, а на смак справді нагадує персик.
Наостанок хайлайтер від Lamel
Мій вибір впав на хайлайтер Lamel Blush Cheek Colour Highlighter у відтінку 401 "luna". Делікатне та неймовірне гарне сяйво шкіри вам гарантоване. Чудовий варіант на кожен день для світлої шкіри. Хочу також спробувати 402 відтінок, він більш золотистий.
На цьому у мене все 🤗
Діліться своїми відгуками на ці продукти в коментарях, цікаво буде почитати ❤️
Коментарі (0)