Anastasia Holubenko

Мій перший пост та розпаковка нових продуктів! 🫶🏻

Мій перший пост та розпаковка нових продуктів! 🫶🏻

Тому хотіла б розпочати свій міні-блог з невеличкої розпаковки, яку я вже встигла протестувати.

Перше, на що більшість напевно звернули увагу - це кондиціонер для волосся від українського бренду "Marie Fresh Cosmetics". Попередньо нічого не тестувала з продукції цього бренду, тому дуже цікаво було познайомитись з ним. Що хотілось би відзначити одразу - це аромат! Він неймовірний 😍

По-друге, дуже хороший склад продукту, адже для мене це був основний критерій вибору кондиціонеру для волосся.

Ціна для когось можливо буде трішки кусатись, я особисто виловила на його знижках і задоволена покупкою на всі 100%, ціна=якості.

Волосся неймовірне, добре зволожене, сяє, приємне на дотик та неймовірно пахне. Обов'язково його повторю. Рекомендую!

Маю яскраво виражений фолікулярний кератоз на ніжках та трішки на руках від ліктя до плеча, тому почала вивчати цю тему, як з ним можна боротися. Багато хто радив спробувати зволожувати шкіру продуктами з високим вмістом сечовини.

За відгуками та невисокою ціною вирішила обрати цей кремчик, поки тестую, але ручки зволожує дуже добре, на рахунок боротьби з фолікулярним кератозом думаю напишу потім окремий пост.

А в кого теж така проблема, поділіться своїм досвідом в коментарях 🫶🏻

Закінчився скраб, часто бачила на оглядах цей новий бренд "Mareve" та щей чудова акція 1+1=3, тому одразу в корзину пішли ці два скраби.

Мій фаворит - рожевий "Rose Wine". Аромат, текстура, колір - неймовірні 😍 Однозначно дозамовлю ще щось з цієї серії.

А от "Gold Champ" для мене якесь розчарування. За консистенцією суховатий, а аромат взагалі не мій, не знаю як буду довикористовувати, як скраб непоганий, але через аромат більше не візьму, дуже тяжкий, а в банці мені взагалі пахне якоюсь сирістю.

В подарунок вирішила обрати їстівний гель-лубрикант. В якості лубриканту ще не використовувала, а на смак справді нагадує персик.

Мій вибір впав на хайлайтер Lamel Blush Cheek Colour Highlighter у відтінку 401 "luna". Делікатне та неймовірне гарне сяйво шкіри вам гарантоване. Чудовий варіант на кожен день для світлої шкіри. Хочу також спробувати 402 відтінок, він більш золотистий.

Діліться своїми відгуками на ці продукти в коментарях, цікаво буде почитати ❤️