Оленка

Mancera Roses Greedy

Mancera Roses Greedy

Нішева парфумерія на те і нішева, що не для всіх. Mancera я перепробувала досить багато, семплів 6 так і залишаться в пам'яті, бо абсолютно не моє. І якщо люксові аромати я можу купити прочитавши ноти, то тут потрібно тестити на собі, бо 1 флакон довелось подарувати батьку - настільки маскулінно він на мені звучав, що це був навіть не унісекс, а чисто мужчиною пахло. А от 3 флакони у мене поселились на поличці і Жадібна троянда - одна з них. Особисто для мене Mancera Roses Greedy - це витончений, дуже шлейфовий, ніжний, звучить багатогранно і постійно змінюється протягом дня. Але в той же час для сестри - бабуся збирається на тусу. Для неї троянда - це таке ретро, що далі нікуди. Не можу з нею погодитись, а ле це зайве підтвердження, що починати треба з пробника або кількох затестів на шкірі.

Початкова нота: Кокос, Мандарин, Персик, Рожевий перець, Чорна смородина
Нота серця: Жасмин, Квіткові ноти, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Бензоїн, Білий мускус, Ваніль, Цукор

Особисто для мене спочатку гарно відчувається Жасмін,який я унюхаю завжди, щось фруктово-ягідне ледь помітне, але свіженьке та звісно троянда, через годин 8 лишається троянда і солодка ваніль. Парфум стійкий, не плаский. Мені, навіть, він більше подобається під кінець дня більше. Через думаю спробувати ванільні Mancera, а їх у марки 3 різних.

Ще варто сказати про флакон - це кольорове скло, з градієнтом в рожевий. Важкеньке, береш в руку і маєш вещь))) Гарна кришка, яка не облазить, навіть за 2 роки експлуатації. Пульвелізатор з мілким розпиленням, не плюється, зручно дозувати. Особисто я роблю 3 пшики - затилок, рука, груди і цього більш, ніж достатньо. 120мл мені вистачило на 2 роки, при цьому тоді це був мій основний парфум. Зараз вже повторила флакон і він йде значно повільніше, але й ароматний гардероб розширився.\

Дякую за увагу! А які аромати Mancera ви пробували? Які лишились враження?

Що додати в оглядах на парфуми для вашохї зручності?

Mancera Roses Greedy