Моє перше замовлення на Makeup #firstorderonmakeup
Так давно, що аж страшно)))
Блукаючи сторінками MakeupBeautyClub я натикнулась на тег, в якому дівчата описували, що ж було в їх першому замовленні. Страшно подумати, але у мене це було аж 13 років тому.
Мені щойно виповнилось 21 і хотілось поздоровити себе з Днем народження. А чим? Звісно парфумами та косметосом.
1. Salvatore Ferragamo Incanto Shine
Дуже свіжий, ніжний, дійсно дівочий аромат. Такий собі неприторний компотик. Любила його тоді дуже. Повторила через кілька років, але вже було не те. Тож, хоч і не люблю ставити вікові рамки, але це водичка для дуже молодих жінок.
Початкова нота: Ананас, Маракуя
Нота серця: Персик, Фрезія
Кінцева нота: Амбра, Кедр
А ще дуже видно як змінились ціни за цей час.Тоді 100мл коштувало 262 грн, для молодої спеціалістки це була відчутна покупка.
2.Salvatore Ferragamo Incanto Bliss
Вже більш водяний, такий прохолодний, свіжий. От він був першим кроком до моєї багаторічної любові з Armani Aqva Di Gioia. По нотам бачу, що різні, але той вайб чогось легкого, повітряного у них збігається. Зараз, схоже, що він вже не випускається. Шкода
Початкова нота: Зелене яблуко, Кумкват, Юзу
Нота серця: Водяна лілія, Дика троянда, Фрезія
Кінцева нота: Кедр, Мускус, Сандалове дерево
Chambor Silver Shadow Compact Powder
Тоді я не користувалась тональними, тільки пудрами. І вона мала бути з гарним покриттям, дуже світла. На одному з форумів мені порадили Chambor, бо є запасний рефіл і ти купуєш відразу 32грами пудри. А це ж ого, аж на 3-4 місяці, бо тоді у мене йшло по 1 FFLEUR за 4-5 тижнів))) Були часи. До речі, її тоді повторювала кілька разів. Дійсно непоганий продукт. Дещо несучасний вигляд на шкірі, зараз ми звикли до менш помітних пудр, але все одно має місце бути. Перекриває покрасніння, дійсно гарно матує і тримається довго.
Ще в замовлення була Bourjois Volume Glamour Mascara, але її радити не буду, бо вона ніяка. І мені не підійшла жодна туш від Буржуа. Вони, як на мій погляд, не роблять нічого. Максимум в чорний фарбують, а от об'єм, подовження, фіксація завитка - ні.
Таким було моє перше замовлення на Makeup, так почалась наша історія дружби, довжиною в майже 14 років. Пам'ятаю на 12ту чи на 10ту річницю мені якийсь купон подарунковий присилали, але я затупила і так нічого не замовила. Але все одно приємно, що згадали)))
А яким було ваше перше замовлення?
Коментарі (0)