SomovaFM

Робимо демакіяж разом

Робимо демакіяж разом

В мене багатоетапне очищення шкіри навіть без знаяття макіяжу. А коли мені хочеться привнести чогось яскравого у повсякденність, то потім це яскраве треба якось змити 😅

Показу, як змиваю святковий мейк - https://club.makeup.com.ua/looks/23298/

Раніше, чесно кажучи, не придавала великого значення демакіяжу. Це могли бути вологі серветки та вода. Або міцелярка та вода. Чи навіть просто мило. У 20 років не змити макіяж не були чимось критичним, шкіра сяяла на ранок у будь-якому випадку. Лише коли перевалило за 25, шкіра чомусь вирішила відчути себе на 14 років і на будь що реагувати висипами. Тому етап очищення шкіри і зняття макіяжу не пропускаю ні в якому випадку. Запам'ятала правило, навіть якщо макіяж не залишається на спонжі після міцелярки, це не означає, що його немає у порах на обличчі.

👁‍🗨Отже одягаю на голову пов'язку з вушками, щоб волосся не заважало та почитаю:

  1. Перший крок - гідрофільна олійка від корейського бренду Elizavecca.Це моя перша та едина олійка. Нею цілком задоволена. Не викликає подразнень, гарно змиває навіть стійку туш, дуже економічна.
  2. Олійку завжди змивала гелем від Zaja, але від нещодавно маю міцелярну пінку від La Roche-Posa, вона гарно прибирає жирність гідрофілки, особливо з очей, та якісь залишки мейку (https://club.makeup.com.ua/post/22743/)
  3. Третім кроком очищення йде як раз той самий гель Zaja. Він не є обов'язковим після пінки, це скоріш звичка та і мені подобається цей гель. Наношу його на щіточку та масуючими круговими рухами проходжуся по обличчю.
  4. Наступними кроками вже йдуть засоби з повсякденної рутини: скраб-пілінг від Dr. Sante та ензимна пудра від Yucos (https://club.makeup.com.ua/post/20062/), яка вже закінчується і в мій догляд увірветься ензимка від MyIDi.
Робимо демакіяж разом

Далі має йти пінка та гель для очищення, потім тонік і сироватка. Які саме це будуть засоби, залежить від того, яку кислоту захочу взяти за основу. Зранку переважно користуюся сировтакою з вітаміном С від Garnier. А ось на вечір різноманіття: або азелаїнова кислота, або саліцилова. Маю окркмі корейські сироватки з цими кислотами, окремо під кожну тонік та точковий сос засіб від висипань. Але це вже історія для окремого допису.