yashinoki

Улюбленці листопада

Улюбленці листопада

В першу чергу, це кольорова палітра. Так, декоративна косметика. Чомусь восени хочеться мімікрувати під барвисте листя. Брунатний. Золотавий. Багряний. Цинамоновий. Бурштиновий. Всі ці кольори шепчуть і кричать до мене. Хочеться сюди ще асфальту, брудного бузку і трохи кори дерев.

Цієї осені я відкрила для себе американський бренд Merit Beauty, який зосередився на мінімалістичному мейк-апі. У моєму арсеналі його помада у цегляно-червоному відтінку Tiger та новинка - тіні Solo Shadow у відтінках: мʼякий бузковий Social та теплий коричневий Mincentury. Помада зволожує, гладко лягає, має помірну пігментацію. Тіні кремові, які миттєво висихають на повіках, не збиваються та тримаються увесь день. Мені здалося, що бузковість Social видозмінюється майже до брудного сірого. А посередній на перший погляд Midcentury мене приємно здивував своєю природною вишуканістю на повіках.

Улюбленці листопада

Ще два продукти для губ. Олійка Gloss Embrace від Lisa Eldridge у відтінку Sorcery, яка поєднує в собі догляд з ретельно вибраним Лізою напівпрозорим пігментом в дусі 90-х.

Інший - це ґлосс Lip Wrapping Treatment від японського бренду Suqqu у відтінку 02 «невиразного крила» (яка ж поетична назва!) У нього вишуканий пігмент і особливо приємна формула, яка огортає губи і залишає їх зволоженими у комфорті і затишку на довгий час.

З догляду мене зараз тішать:

  • вмивка для проблемної шкіри Violet Water Clearing Cleanser від Oskia
  • крем Natural Glow Day Cream від Votary
  • сонцезахисний серум Tulip Dew Vitamins and Mineral Broad Spectrum SPF50 від Bloomeffects

Мої перші спроби свотчів, тому не судіть строго.

Краще розкажіть, що вас радує у листопаді!