Ксенія 💫

Не все те золото, що..

Не все те золото, що..

Вітаю, красуні 🌺

Вирішила поділитися своїм враженням про одну туш, що мала раніше.Для мене вибір туші - це не щось з розряду "довго обираю та заморочуюсь". Давно помітила, що для мене це не найважливий елемент в макіяжі. Тим паче, що бюджетні бренди сповна виконують цю функцію. Але мені завжди хотілося спробувати - а що ж воно таке туш з сегменту люкс?

Тому для знайомства обрала досить відому туш від Lancome "GRANDIOSE ".

Туш має стандартный об'єм - 10мл.

У мене у відтінку 01 Mirific (Чорний).

Відразу хочу відмітити дизайн 😍, Lancome вміє здивувати та оформлювати свої продукти так, що захоплює дихання.

Особливість цієї туші в тому, що вона має специфічну форму щіточки і таким чином,саме завдяки цьому викладає ваші вії у формі напівсонця та профарбовує від коренів до кінчиків, підкручуючи їх та розділяючи одну від одної як промінчики. Сама щіточка силіконова, щітинки на якій розташовані в шахматному порядку:2 нижчі та 2 вищі по довжині.

Ось так виглядає щіточка - виробник позиціонує її як "шия лебідя (Swan Neck ™)".

Ця туш також була випущена, як каже виробник, для абсолютно будь-якої форми очей та вій, тобто з будь-яких вийде неймовірний результат. І повинна профарбовувати вії від внутрішнього кутика до зовнішнього одним рухом рівномірно.

Мої вії світлі, піддатліві, не жорсткі; трошки мають вигин; середньої довжини.

Що я бажаю отримувати від туші.

Зазвичай я просто профарбовую вії в одне нанесення, перед цим іноді можу використати кьолер. Відносно кольору, то бажано, щоб він у туші був насичений, якщо мова про чорну. Коричневою ж я люблю нашаровувати, вона не так виділяється активно на очах. Подобається подовження у тушах та ефект підкручення, тому це для мене в пріоритеті.

Отже, по опису туші та моїм побажанням все зійшлося начебто.

Відносно консистенції - зазвичай туші напочатку досить рідкі, потім набувають більш стійкої текстури. Ця ж туш від початку і до кінця у мене мала однакову "густоту", точніше вона більш рідка весь свій час. І саме тому, мені здається, в мене не вийшло ніякого об'єму на моїх віях. Вони склеялися і дублювати туш поверх ну зовсім собі така історія... 🥴На цьому об' єм та посилення кольору завершилося.

Профарбувати вії від кореня в мене виходить через раз (руки начебто з того місця 🤭)хоча Щіточка досить невеличка. Нижні вії також треба швиденько та ще й вдало нафарбувати, бо туш висихає миттєво.

Підкручення я не помітила зовсім, подовження напевно є, але воно також незначне.

Загальний вигляд моїх вій я не скажу, що довподоби. Якщо дивитися вцілому та бажано ще здалеку, то все ОК. Але якщо розглядати самі очі, то дуже помітні "павучі лапки" і як вії стирчать.

А саме основне це навіть не все вищезазначене - я вперше в житті відчувала туш на очах цілий день, поки її носила. Спочатку я не розуміла від чого і що за відчуття у мене після макіяжу очей, лише з часом до мене дійшло, що туш може бути не комфортною - відчуття начебто важкі верхні повіки в мене, хоча тут нанесена один шар.

Єдиний плюс, що я бачу в ній - вона не відпечатується на повіках.

Нажаль, любов не виникла в даному випадку, як я не намагалася. А спроби використати її по-різному я робила кожного дня.

Це не бюджет... а витрачати гроші на вітер - це не мій випадок.

Дякую за увагу, красуні 😘

Сподіваюсь була корисною. З повагою, Ксенія.