Оленка

SKLVA [bitter fruit]

SKLVA [bitter fruit]

2022 рік ознаменувався для мене багатьма вікриттями серед ураїнських виробників. Одним з найяскравіших було знайомство з брендом SKLVA. Так сталося, що з засновницею і парфумеркою Анею Соколовою я була знайома давно. Вона була однією з перших блогерок України, постила відгуки про лаки. Потім вже стала інді-парфумером з 2017 року. Але так як до ковіду з ароматами я була консерватором і у мене було завжди 1-2 улюблених флакони, щось свіженьке, водне, типу Aqva di Gioia. Щось нове я не шукала. Потім стався ковід 1, ковід 2 і майже півтора роки без нюху. Смаки змінились абсолютно і я почала відкривати для себе смаки наново. Так поступово і прийшла до SKLVA. І тут стався абсолютний коннект з посилом бренду про те що всі різні, ми маємо право виражатись так, як хочемо. До того ж всі парфуми унісекс, тож ваша друга половинка також може користуватись.

Сьогодні розкажу про SKLVA [bitter fruit] - соковитий, свіжий грейпфрут. Це той самий моногрейпфрут, який важко знайти в парфумерії. Відразу відчувається запашна м'якіть, легка гірчинка кожури. Іноді аж слюнка виділяється, коли відчуваю його. Кисленький і дуже дифузний. Він став спасінням в спеку. Коли навіть дихати було важко - [bitter fruit] завжди спасав і дарував свіжість. Стійкий, хоча зазвичай цитрусові злітають досить швидко, а він відчувається майже до вечора, при умові, що користуюсь ним рано вранці. Перший флакон в 10 мл я випила за півтора місяці в серпні-вересні - і це було ідеально.

В холодну погоду - це справжній вітамінний вибух. Він дзвенить і також стійко тримається. Тому придбала і великий флакон. Бо він дуже сподобвся чоловіку, а він у мене ще той вередун. Поки що в наявності є ще рожеві флакони, хоча їх випускали як лімітку, і згодом планується перейти до звичної SKLVA чорно-білої естетики.

Розпилювач дуже зручний, можна дозувати навіть півжаття. Флакон приємного коралово-рожевого кольору, лаконічної форми з друкованою назвою.

Парфумерні ноти:

▪️верхні ноти: альдегіди, цедра грейпфруту, бергамот

▪️серцеві ноти: грейпфрут, петітгрейн, ревінь, грейпфрутова вода

▪️базові ноти: амбра, ветівер, ялівець, дубовий мох, білий мускус

Ціна 1250грн за 10мл

3500 за 50мл

А ви щось пробували з SKLVA? Чи буде цікаво читати про українську нішеву парфумерію?