wowmom

#nyxmakeupclub

#nyxmakeupclub
#nyxmakeupclub

Привіт, красуні!

Якщо б мене зараз спитали, який твій улюблений продукт від Нікс, я б, напевно, розгубилася, адже у них можна знайти дуже круті засоби для макіяжу. Проте є у них одна штучка, без якої я вже не уявляю макіяж. Для мене немає аналогів на цей продукт, а навіть якщо вони і є ті аналоги, я не буду їх шукати, бо ця річ виконує свої функції на 100%. Ви вже, напевно здогадалися, що це - це клей для гліттеру Nyx Glitter Primer.

Праймер ідеально підходить, якщо ви любите сяючий макіяж! На нього можна приліпити розсипчасті пігменти, слюду або блискітки. А якщо у вас є шимерні тіні, які не дуже за якістю, спробуйте використати Nyx Glitter Primer, і я впевнена, що ви будете дууууже приємно здивовані.

Для використання, потрібна мікро-краплинка цього праймеру, а це означає, що вистачить його надовго.

Просто обожнюю!

#nyxmakeupclub

І ще один продукт від Nyx, який став відкриттям цього року - це палетка тіней NYX Ultimate Utopia.

Її можна придбати в міні форматі, де зібрані 16 основних віддінків, або придбати велику палетку, як в мене.

Якщо коротко, то в цій палетці є все, що потрібно для макіяжу. Багато матових віддінків різної температури, шимери, сатини, спаркли (які краще наносити на клей для гліттеру).

Палетка максимально варіативна: з нею і денний макіяж можна зробити, і насичений вечірній. Я дуже нею користуюся, хоча, зізнаюсь, спочатку не покладала на неї якихось великих надій.

Ще в мене від Nyx є неймовірний голографічний розсипчастий глітер у віддінку Crystal, який просто космісно сяє на очах, але то вже зовсім інша історія:-)

Дякую за увагу 😘