Anna_feerie

Peach makeup

Peach makeup
Peach makeup

Кольором року інститут Pantone оголосив ніжний та тендітний Peach fuzz (тобто персиковий пушок), я ж вирішила обрати трохи яскравішу версію персикового та показати, наскільки він освіжає та прикрашає зовнішність😍.

Peach makeup
Peach makeup

Я вирішила зробити не просто моно-макіяж, а трохи прикрасити його стразами (взагалі-то вони для нігтьового дизайну, але клей від Nyx витримує все)).

На обличчі - Purito Cica Clearing Bb Cream 21, пудра Estee Lauder Double Wear, персикові рум'яна Amway Artistry.

Брови підкреслила олівцем Eveline 01 Taupe, на очах тіні з палеток Nyx, Lamel та трохи спарклів від EL. Туш - Maybelline Lash Sensational (вона рекордсмен по підкручуванню та подовженню без грудочок або павучих лапок). Підводка у коричневому кольорі - Bourjois Pinceur.

На губах у якості контуру олівець для брів + ніжний блиск Estee Lauder (от він якраз максимально схожий до Peach Fuzz, але на моїх губах виглядає доволі нейтрально).

Я доволі часто використовую дану кольорову гаму в макіяжах, бо такі відтінки підкреслюють колір очей, додають свіжості та відчуття весни, при цьому образ не виглядає перевантаженим або надто вечірнім. А ще люблю персиковий в одязі, а також в інтер'єрі🤩.

P S. Якщо зовсім мало часу на фарбування, то можна обмежетися мультитаскером або кремовими рум'янами підходящого кольору та нанести на губи, щічки та повіки - і буде вогонь!)