Kizza

Туторіал мейку на MUC свято💚

Туторіал мейку на MUC свято💚

Ідея макіяжу була запозичена у переливах сумочки-косметички. Тому я налаштовувались на те, що буде багато дуохромів і блиску.

Туторіал мейку на MUC свято💚

Підготовка дуже проста - прийняти ванну, помити голову, чуть аідоущити шкіру де нема активних висипів, активні висипи чуть підсушити і нанести Кармекс в якості маски для губ.

Голову мила дуо Gliss kur, так-так, падажжітє, а коли Глісскур став просто Глісс? Норм лінійка, хватає чистоти на +- три дні, приємно пахне, лупи не викликає. Волосся після бальзаму добре розчісується. Як перекантовочний варіант до шампуню після пофарбування - працює на всі 5/5. Все тепер ми чисті і готові до нанесення косметики 🤗

Тон мені треба криючий і стійкий. Так щоб гарно лежав і добре тримався цілий день.

Тому однозначно суміш двох тонів про які я вже говорила туть:

Додатково ущільнюю зону підборіддя і навколо очей консилером Catrice Liquid Camouflage.

Закріплюю прозорою пудрою Lancome.

Оформлюю брови олівцем від Eveline, бо свої улюблені Maybelline лишила в лікарні😅. Трохи жирнуваті, занадто графічні, але і мейк в нас буде не повсякденний🤣 + я ношу окуляри і це теж може допомогти в тому щоб такі брови не були настільки акцентними. Ну а найголовніша причина, чому я їх залишила - бо часу було надзвичайно мало і я б могла не встигнути вчасно.

Рум'яна в мене Feel the Blush від Eveline у відтінку Peony, та від LN Pro у відтінку 101 pink. Чому так? Бо мені здалось що занадто теплі рум'яна, а я хотіла прохолодніше.

Контур Lamel у відтінку 404 Taupe. Це легенда🥰

Беру білий олівець від Artdeco і щедро оформлюю нижню слизисту. По нижній повіці під мішечком фарбую фальш тінь відтінком з палітри Lamel The Myth of Utopia. Далі однушками від Glam Shop та ще одного бренду який вже не представлений в нас я роблю такий візерунок. Тут нажаль вийшло з категорії "як намалювати сову". Але спробую описати словами.

Спочатку на все повіко рожевий дуохром Laser, потім мультихром OMG!!! В якості стрілки, і зелений елемент у верхню складку, бо мені явно чогось не вистачало😅

Фарбую тушшю 5xl від Lamel і клею вії від Catrice.

На губах в мене стійка помада NYX Push-up Lingerie Long-lasting Lipstick (ну хто придумує такі довгі назви🫣) у відтінку Embellishment. Десь на етапі помадиті мене на обличчі з'явився хайлайтер. Це Eveline Glow and Go у відтінку Champagne.

Сердечко намальоване ґліттером від Lamel та обведено підводкою що теж від цього бренду.

Я це зробила фікс спреєм від Mehron. І думала що вдасця на селфі піймати хмарку спреб і моє вмиротворене обличчя в тій хмарці, але ні ось що сталось🤣🤣🤣 я не очікувала, що це трохи незвично і думаю це просто моя захисна реакція на пшик в лице🫣🤣🫣🤣 Доречі він швидко висихає і не дає відчуття стягнення шкіри.

Впринципі лице чудово витримало цілий день носіння, активної міміки, обіймашок. Поправляла помаду лише один раз і тотконьур бо десь випадково мазнула кутик.

Всім дякую за увагу. Від мене буде допис на тему здоров'я і повернемось до тестування косметосика, а саме гігантської палітри від Beauty Bay🥰🥰🥰