Marinka🌈Rainbow

#зимовімастхеви

#зимовімастхеви

Всім привіт ! ❤️

З настанням холодів змінюється не тільки гардероб а й засоби для догляду ,тому що те що влітку Ван лав, взимку заслабкі або зовсім не діють. Особливо прискіпливо я обираю креми для рук , оскільки в мене взимку шкіра рук завжди в печальному стані 🥲 Я маю суху шкіру обличчя і дуже суху шкіру рук. Тому це передбачувано що зниження температури повітря, холодні вітри ( морози) та сухе повітря в приміщеннях призводить до того що шкіра на руках починає сильно лущиться а також сильно грубішає ,особливо в місцях де згиби пальців. А ще я та людина яка не любить носити рукавички , виключення дуже сильні морози) І ось зазвичай в листопаді починаються перші прояви .

Вперше з кремом для рук Lancome Confort Creme Mains я познайомилася в минулому році. До того користувалась багатьма іншими ( дорогими та бюджетними) кремами але нажаль вони не підходили. Коли дуже суха шкіра то будь який зволожуючий засіб діє буквально 20- 30 хвилин. Спочатку все начебто ок, але коли крем остаточно всотується то наче нічого і не наносилось. Вже покористувавшись деякий час кремом від Ланком я зрозуміла що мені підходять продукти які залишають невеличку "плівку " певний захисний бар'єр ,під яким крем добре живить шкіру і не дає випаровуватися вологі. Такий ефект можна зустріти і в інших більш бюджетних кремах,але так як Ланком мені жоден не підійшов. Трохи інформації:

Крем для рук Lancome Confort Creme Mains

Об'єм : 75 мл

Країна виробник: Франція

Крем знаходиться в тубі з міцного гручкого пластику приємного рожевого кольору. Кришка фліп-топ, надійно фіксує і добре закривається. На упаковці зображена фірмова троянда Ланком. Сам крем за консистенцією доволі щільний, не розтікається, силіконістий . Не дивлячись на те що вказані в складі такі компоненти як мед, акація та трояндова вода, на другій позиції вказаний гліцерин, далі спирт, тож до ідеального йому дуже далеко,але він і не претендує на натуральність . І мене цілком влаштовує. Зазвичай крем на руки я наношу два рази за день, перед виходом на вулицю та перед сном. Особливо ефект помітний вранці , шкіра рук дуже гладенька, еластична без лущень та інших неприємностей. Щодо запаху, то крем має ненав'язливий квітковий аромат ( можливо акації) , трохи нагадує ретро. Але приємний як на мій погляд.

З потенційних мінусів можна назвати ціну , але враховуючи те що крем щільний,він використовується доволі економно та ефект плівки ( бар'єру) на руках, не кожній сподобається.

Дякую за увагу 🤗

#зимовімастхеви
#зимовімастхеви