O’Ostah

Два місяці з HQ

Два місяці з HQ
Два місяці з HQ

Я, як і багато дівчат, повелась на той самий «розмариновий» тренд. Першою спробою зупинити випадіння волосся була Weleda (про результати можна почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/19950/  ), а далі в хід пішов HQ. В чому його переваги і як він подіяв розповідаю далі.

*Зазначу, що разом із «втирачкою» я використовувала ще й шампунь із серії проти випадіння волосся, а також продовжила приймати залізо.

Почну саме з нього, бо Weleda змусила мене трохи понервувати. Не можу сказати, що формат спрею економічний, але це точно краще за мікроскопічний крапельний дозатор. Оця трубочка значно полегшує нанесення, я розпиляю засіб на мінімальній відстані від шкіри голови, щоб продукт якнайменше потрапляв на волосся.

Засіб має спиртову основу, тому ідеально підходить для жирного типу волосся. Можу навіть сказати, що він подовжує відчуття свіжості. Також не впливає на укладку/обʼєм, адже швидко висихає.

Розмарин тут на перших позиціях, далі йдуть всім відомі стимулятори росту: кофеїн, ментол, крапива, касторка (десь наприкінці) та інші.

2-3 рази на тиждень після миття голови, на висушене волосся.

Прохолода, яка зникає десь за 30-40 хвилин. Я додатково стимулюю шкіру масажером від Тангл, тому холодок посилюється. Жодних візуальних проявів на шкірі помічено не було.

Масаж, препарати, розмарин, комплекс від HQ чи все разом подарували мені чубчик😂 Чи, краще сказати, мікрочубчик. А ще - антенки по всій голові. Дуже хочу вірити, що це дійсно результат моїх зусиль, а не співпадіння з фазою росту волосся. Як би там не було, я продовжую вірити в силу розмарину та вже замовила другу пляшечку H.Q.Beauty.