Оленка

SKLVA [freedom]

SKLVA [freedom]

Дуже асоціативний аромат. Це спогад з дитинства, коли заходиш в комору у бабусі в селі, де зберігалось зерно та толочка (перемолота пшениця, як корм для тварин). Це поле з польовими квітами. Це щось солодкувато-трав'яне з грудочками вспаханої землі. І, як каже авторка "мабуть, це перший у світі парфум з волошками" При цьому, як парфум абсолютно працює. Він сучасний і дійсно нішевий,
абсолютно ні на що не схожий. Аромат акварельний, легкий, він відчутний як димка навколо тебе, але не заважає. Відразу це саме зелень, трави, пшенична солодкуватість.

Цікаво, що на мені через деякий час проступає щось вершкове, наче топлене молоко. А на чоловіку з'являється гірчинка. Ми довго не могли зрозуміти звідки і що може давати такий ефект, а потім зрозуміли, що то кульбабки.

Ноти: стебло кульбабки, трава, коріандр, пшениця, пшеничне поле, шавлія, мімоза, геліотроп, озон, кедр, ветивер, сандал, кумарин, коріння в землі, волошки.

Флакон скляний, фарбований вручну, з нанесеним друком. Пульвелізатор якісний, розпилюється дуже мілко, можна дозувати.

Тут однозначно раджу тестувати спочатку пробник, бо він розкривається дуже по-різному. Але тим і цікаво. Така собі квінтесенція асоціацій з Україною.

Ціна 200грн за семпл

3500 за флакон 50мл

SKLVA [freedom]