Vikulyk

Мій макіяж від Loreal

Мій макіяж від Loreal

1. Тональна основа Loreal True Match: лягла доволі добре, в мене під час застосуванні ретинолу часто лущиться зона підборіддя, але тональний нічого не підкреслив, при цьому добре замаскував недоліки. Тестура кремова, не матова, шкіра з ним сяюча.

Єдине він у мене трохи окислився, не критично, але все ж факт )

поки ношу декілька годин, стійкість наче нормальна.

Ті, кому довподоби хороше маскування, і не наглухо матове покриття має сподобатись.

Віднок 2n підійде для світлої шкіри, але можливо краще взяти на пів тону світліший, враховуючи окислення.

Мій макіяж від Loreal

2. Консилер Loreal True Match у відтінку 1n доволі теж має сяючий і і освіжаючий вигляд, але він мені забився у зморшки, тому не сподобався, можливо діло в мені, бо я довго спала сьогодні і набрякла.

3. Пудра теж True Match гарно зафіксувала тон, вона доволі легка.

4. Хайлайтер Light from Paradise оце прям моя любов) це наче глоу пудра, має ненав'язливе дуже гарне сяйво без блискіток, щось в стилі Hourglas 😍 Мені такий ефект дуже подобається, треба придивитись до покупки.))

5.Рум'яна Alliance Perfect теж дуже класні, мій відтінок персикові-рожевий, виглядає дуже гарно і вони дійсно стійкі, вони делікатні в виглядають невимушено) Дівчина нанесла мені їх на повіки також)

Фото робила при денному освітленні) Не бачу номер рум'ян, але мені нагадує 145, принаймі по фото в баночці вони в мене вийшли дуже руді, в житті вони персиково-родеві.)

6. Туш для вбрів 24h brow мені сподобалась) тут немає ніяких комочків, гарна фіксація, класний відтінок, не рижий. Мені дуже швидко з нею обрамили брови.

7. Для вій ще один класний продукт. Туш Vollume million Lashes насичена чорна, гарно розділила і подовжила війки. Комфорна, напротязі дня не відчувається. Дівчинка наносила мені легенько, я думаю при можму способі нанесення (100 шарів ) виглядала б більш ефектною.) але теж викликала інтерес.)

Фото баночки) Туш забула сфоткати, її доречі нанесли одноразовою кісточкою, косметику використовували максимально гігієнічно, більшість продуктів нових, їх прям відкривали при мені, чим я дуууже задоволена, бо переживала, що будуть тестери з магазину 😂

8. Помада Glow Paradise Balm-in-Lipstick... Тримайте мене дівчата 😂 відтінок 191 теж дуже гарний, він стриманий і освіжаючий, текстура ніжна і має вологий фініш. І що саме цікаве, що вона не сходить швидко з губ, мені нанесли тонесенький шар однаразовим спонжиком і вона доволі довго була на губах, для такої текстури 🔥🔥🔥🔥

Ось така стильна баночка і моя нова хотілка😍

Я дуже рада спробувати такий макіяж, дівчинка, яка мене фарбувала зробила все на вищому рівні і була дуже приємна, також мені сподобалось відношення до чистоти, оце дуже важливо.

Макіяж не складний, але доволі освіжаючий, принаймі я познайомилась з продуктами бренду, які дуже мені сподобались, окрім консилера)

І ще...

Якщо придбати один продукт, то гарантовано отримуєш рандомний інший ) Там треба показати чек придбаного і витягнути карточку, стрічку на ній стирають і згідно з надпису дають подарунки) В мене писало "все для ідеального тону".

Тому такий бб я отримала в подарунок, що мене дуже потішило 😍

Ще одне фото, щоб розгледіти добре макіяжні продукти.