Marinka🌈Rainbow

Космічний аромат що викликає шквал емоцій ✨

Космічний аромат що викликає шквал емоцій ✨

💙

Всім привіт! 💙 Я обожнюю парфуми, а особливо дуже люблю тестувати їх та знаходити щось нове . В своїх вподобаннях я зазвичай передбачувана , мені подобаються прості зрозумілі аромати ,частіше всього це солодкі, ніжні або так звані аромати "чистоти" що нагадують як пахне свіжовипрана білизна, дорогий пральний порошок або кондиціонер,якісна доглядова косметика для тіла,тощо. Але одного разу система дала збій) Я закохалась в аромат зовсім протилежний, складний , який сам обирає тебе ,а не ти його)

Після того як прогреміла Баккара, в світ вийшла ще одна гучна новинка - Ganymed від Marc - Antoine Barroise. Дехто вважає що на створення аромата парфумера надихнула легенда про Ганімеда - героя грецької міфології який відрізнявся незвичайною вродою ,що дозволило йому піднестися до рангу чашеносця богів і стати коханцем Зевса . За це Зевс подарував йому безсмертя. З іншого боку Ганімед - це назва супутника планети Юпітер. Я думаю що тема космосу все таки ближче.

Що ще відомо про аромат :

Був випущений в 2019 році .

Створений в дуєті Марк Антуан Барруа та Квентіна Біша.

Піраміда аромату

Початкові ноти: Мінеральні ноти, Замша, Шафран

Ноти серця: Листя фіалки, Акігалавуд

Базові ноти : Безсмертник Італійський мандарин Османтус

Ganymede це аромат для чоловіків та жінок,його особливістю є те що на різній шкірі ( холодній та гарячій ) він розкривається по різному.

Так про що ж Ганімед.

Скажу що перше знайомство з цим творінням було провальним і я спочатку віднесла себе до тих хто відхрещувався і казав що це точно не для мене. Пам'ятаю як замовила фірмовий пробник на сайті Makeup і з великим нетерпінням чекала на нього. І яким же сильним було моє розчарування. Перше враження - чистий йод, нібито піднесла до носа пляшечку з йодом. Далі пішли асоціації: стерильний стоматологічний кабінет який щойно після обробки інструментів та прибирання. Начебто стоїш в цьому кабінеті , чекаєш свого лікаря а поряд іншому пацієнту ставлять пломби. Десь таке вже було ).Просто жах ) Але тестувала я аромат в кінці весни коли температура повітря була вже досить висока і мабуть через це парфум розкрився таким чином. В результаті доля цього пробника була бути закинутим на певний час в коробку з іншими собі подібними , оскільки в моєму оточенні аромат також нікому не сподобався і всі вічливо відмовились прийняти в подарунок)

Все змінилося одного разу коли я поїхала у відрядження і взяла з собою пробничок в якості дорожнього аромату. Взагалі переплутала і взяла випадково замість іншого. Тоді вже була глибока прохолодна осінь, я нанесла парфум на зап'ястя і була просто вражена звідки в мене взявся такий незвичайний аромат. Він розкрився зовсім по іншому, мінерально солоним ,терпким , наче добре розігріте на сонці каміння разом з нотою замші як від нової шкіряної куртки. Я повторювала і наносила Ганімед ще декілька разів і кожного разу це було неповторне звучання,йод бинти та інші спецефекти зникли. Я маю пробник в об'ємі 1,5 мл. Стійкість тут дуже висока . Взагалі цей формат гарний для тестування, оскільки в більшості випадків Ганімед при першому знайомстві скоріш за все не сподобається. Скажу що зі сторони на цей аромат як не дивно я отримую компліменти. Зазвичай це : пахне дорого,пахне статусно. Погоджусь з тим що парфум не на кожен день, він як доповнення під певний образ ( діловий ) ,характер. Важко його уявити десь на дитячому майданчику або в продуктовому магазині. Там парфум буде сприйматися максимально дивно. Також Ganymede чудово сідає на чоловіків. Багато поціновувачів вважають що Ганімед має ДНК Баккари , а ще інколи звучання дещо нагадує Флер Наркотик, що не дивно ,адже Квентін Біш приклав свою руку та ніс до створення останнього. Мрію в майбутньому придбати повноцінний флакон але поки ціна на нього дещо кусається.

Дякую за увагу 🤗