Lytvynenko

Доглядові новинки для лікування акне

Після загострення акне починаю своє лікування шкіри обличчя та тіла. Замовила засоби, яких у мене не вистачало, зі схеми, складеної дерматологом. Частину мого догляду можна було залишити, чому я дуже рада)

Окрім лікувального, аптечного, препарату, були призначені нові для мене засоби для обличчя, про які раніше тільки чула і не було нагоди спробувати.

Для тіла - покажу згодом.

Дерматолог зазначила, що гідрофільні олії мені при акне не рекомендується використовувати, адже вони дуже часто посилюють висипання та разом із забрудненнями вимивають ліпідний шар шкіри, що в парі з лікуванням дає сухість і зневодненість шкіри.

Призначено міцелярну воду Bioderma Sensibio H2O.

Гідрофільні олії я люблю, але хто я така, аби не дослухатися до лікаря))

Буду тестувати, про неї, мабуть, чули всі, і користувалися багато хто.

Про цей відносно молодий бренд чула давно і дуже хотіла спробувати щось. Час настав)

Пінка-мус для вмивання з Д-пантенолом Doctors. Мʼяке очищення, низький pH 5,5.

Після першого використання уже є певні враження, поспостерігаю ще і напишу розгорнутий допис.

Давно хотіла взяти кислотну сироватку цього бренду, але про цю кислоту і не чула, самій дуже цікаво. Повинна працювати з пігментною плямою, що маю на чолі і брати участь в лікуванні акне. Подивимось)

Це сироватка з транексамовою кислотою й ніацинамідом для обличчя й шиї Cos De BAHA. На ранкову рутину.

На вечір призначено крем для вмивання з пероксид бензоїлу (4 %) PanOxyl.

Цей продукт важкувато було знайти, аби на чекати 10 днів. Але він у мене і чекає на тестування) До цього - компонент пероксид бензоїлу (2,5 %) мені допомогав підсушувати акне на тілі. Подивлюсь на ефект на обличчі, зроблю допис)

На них, окрім міцелярки, ще не знайдеш так особливо відгуків) Тому прям дуже цікаво))

25 листопада, 2023
Lytvynenko
25 листопада, 2023