Anna_feerie

Слюда Lotus Flower – cвотчі та макіяж

Слюда Lotus Flower – cвотчі та макіяж
Слюда Lotus Flower – cвотчі та макіяж

Коли на вулиці дощить, сонця немає вже тиждень, а настрій залишає чекати кращого – я роблю яскравий макіяж)). Сьогодні хочу показати свою улюблену баночку від українського бренду Lotus Flower – а саме слюду з красивою назвою «Стамбульські ночі».

Тому, коли дізналася, що в нас є виробник, який спеціалізується на створенні сяючої краси з натуральних інгредієнтів – просто не мала шансів зберегти свої гроші).

Однозначно можу сказати, що пігменти Lotus нічим не гірші за розпіарену Tammy Tanuka, тому, якщо ви любите сяяти – обов’язково зверніть увагу на ці красивезні баночки! В мене є кілька відтінків, але улюблений – саме цей, адже тут ми маємо виразні блискітки на коричнево-рожевій базі, і все це диво переливається від бордових до салатових відтінків!

Найважче було сфотографувати ті переливи на очах – бо камера відмовляється фокусуватись🤣. А коли фокусується, то не показує багатство переливів, тому я зробила багато різних кадрів, свотчів та макро, щоб ви змогли побачити наскільки ця слюда шикарна!

В мене це традиційно Nyx Glitter Primer, моя чарівна паличка протягом довгого часу. Спочатку я наношу свою звичайну базу під тіні (улюблена та просто найкраща – Nyx High Definition), далі фарбуюсь тінями. А вже на готову підложку акуратно вбиваю пальчиком глітерний клей (він доволі економний, тож важливо не переборщити) – і одразу слюду (для цього використовую пухнастий пензлик).

Завдяки такому нанесенню спаркли/глітери/пігменти тримаються цілий день. Звісно, можуть бути обсипання – але саме під час нанесення, якщо я забагато нанесла на пензлик. Та ж частина, що приклеюється до праймера – сидить, як прибита)).

Стамбульські ночі я люблю наносити на коричневі тіні (які камера підступно з’їла)), тож в житті макіяж виглядає трохи яскравіше🤩. Ось такі в мене сьогодні ліки від хандри та апатії, бажаю всім мирного дня та гарного настрою!