Strange Love

Огляд боксу до річниці Makeup Club

Огляд боксу до річниці Makeup Club

Почну з того, що бокс став приємною несподіванкою. І завдяки цьому моя колекція улюблених засобів поповнилася. Дякую команді Makeup Club за те, що продовжуєте нас балувати!


Розпочати хочу з засобу, який мені кортіло спробувати чи не найбільше!

Я почала використовувати спрей H.Q.Beauty Hair Loss Control Strenghtening Complex півтора тижня тому.

Спрей наноситься на суху шкіру голови після кожного миття. Він абсолютно не жирнить і не склеює волосся (цього я боялася найбільше). Після нанесення на шкіру відчувається приємний холодок, цей ефект заморожування зникає за 30-40 хв. Декому з дівчат аромат засобу видався надто агресивним, мені ж він подобається.

Що стосується ефективності, то поки важко сказати щось конкретне. Я буду використовувати спрей протягом наступних місяців і поділюся результатами з вами. Склад у цьому засобі дуже потужний, тож результат гарантовано буде!

Зволожувальний бальзам для губ "Гуава" Tink Superfood For Lips Guava має дуже приємний фруктовий аромат і м'яку текстуру. А ще він смачнющий! Він добре зволожує губи, але не врятує їх, якщо вони сильно пересушені. Для цього краще використовувати бальзами з більш концентрованими лікувальними компонентами.

Бальзам Tink Superfood For Lips Guava добре підійде для щоденного використання. Він захищає губи від сухості, вітру та морозу. Також його можна використовувати як основу під помаду.

Зігрівальний бальзам з екстрактом імбиру та корицею Shelly Professional Care Foot Balm - це щось новеньке для мене. Часто мерзну в ноги, тому вирішила протестувати в перший ж вечір. Нанесла трішки та одягнула свої шкарпетки для сну. Справді ефект є, проте це не зігрівання, а скоріше щось на межі із затерпанням. Проте ефект є, ноги справді швидше набираються тепла.

Також хочу відмітити приємний аромат наткральної коричної олії, він доволі активний, тому якщо вам не досподоби ця спеція, краще оминайте крем.

Зволожувальний крем для повік із гіалуроновою кислотою та зеленим чаєм Derma E Hydrating Eye Cream має приємну, легку текстуру, яка швидко вбирається. Він добре зволожує шкіру повік, не залишає на ній жирного блиску та плівки

Крем містить гіалуронову кислоту, яка допомагає утримувати вологу в шкірі, а також зелений чай, який має антиоксидантні властивості.

Крем добре підійде для щоденного використання. Він допоможе зволожити шкіру повік і запобігти її пересиханню, особливо в зимову пору. Мені сподобався