Олександра

Chanel N5 Парфумована вода

Chanel N5 Парфумована вода
Chanel N5 Парфумована вода

Я ще доволі молода. Захотілось спробувати щось новеньке. Вирішила, що треба звернути увагу на цю класику. Опитала людей, що хоч раз стикалися з цим ароматом, але відгуки були 50 на 50. Сходила в бутік, щоб самій аромат відчути і, на диво, він мені сподобався. Вирішила, що хочу спробувати, як він відчуватиметься на тілі, оскільки паперові смужки - це добре, але ж тіло зовсім інші аромати дає. Замовила тут пробник. Прийшло швидко, кур'єрською доставкою. Дякую.

Щодо самого аромату. Спочатку здається, що аромат якогось крему для рук, але вже хвилин за 20-30 він мені розкрився трояндами. Через якийсь час, він наче хамелеон, змінює аромат з одного на інший і все це під легким пудровим "соусом" наприкінці. Ті, хто говорять, що пахне старістю або "червоною москвою" або ще якоюсь радянщиною, зверніть увагу, можливо, у Вас просто від початку упереджене ставлення до цього аромату, саме через травматичний досвід повсюдного переслідування аромату-підробки у радянському союзі. Ні для кого не секрет, що аромат "червоної москви" - це спроба наслідування Channel N5, тобто, невдала підробка під назвою "аналог". А як і всі невдалі підробки - їх використання тягне за собою розчарування у всьому, в т.ч. і в оригінальній продукції.

Тому, спробуйте, спершу, відволіктись від упереджень до цього аромату, відкинути радянщину і заново відкрити для себе цей аромат. А головне, спробуйте його саме на собі і Ви відчуєте і побачите його з іншої сторони. Почніть з пробника - це не так дорого і самого парфуму там не так багато, а потім все зрозумієте.

Олександра
0
0