Ta_nyaaaaaaa

+ 1 до атмосферних ароматів. Поціновувачі духу лісу, вам сюди 🌲🪵

+ 1 до атмосферних ароматів. Поціновувачі духу лісу, вам сюди 🌲🪵
+ 1 до атмосферних ароматів. Поціновувачі духу лісу, вам сюди 🌲🪵

Мої вітання, красунечки 🙃

От і я наближаюся до завершення тестування сету парфумів від Bibliotheque de Parfum, який був підібраний особисто для мене за результатами тестування.

Сьогодні на огляді Follow Me! 😋

Чотири попередні частини тестування сету можна знайти за посиланнями:

1. Достойний аналог Killian GGGB - https://club.makeup.com.ua/post/23107/

2. Аромат, у якого піраміда складається з 3 нот - https://club.makeup.com.ua/post/23206/

3. Фруктово-квітковий вибух ароматів - https://club.makeup.com.ua/post/23494/

4. Цитрусовий святковий аромат - https://club.makeup.com.ua/post/23567/

Наступним і останнім із сету на огляді буде Silence 🤗

+ 1 до атмосферних ароматів. Поціновувачі духу лісу, вам сюди 🌲🪵

Так, Follow Me став моїм першим ароматом з хвойними нотами.

Дублюю піраміду:

ВЕРХНІ НОТИ

ялівець, лимон, бергамот, перець

НОТИ СЕРЦЯ

голки сосни, ладан, корінь ірису

БАЗОВІ НОТИ

сандал, ваніль, амбра

За пірамідою Follow Me! є аналогом Gypsy Water від Byredo, але знову ж таки через те, що я не тестувала другий аромат, не можу підтвердити їх схожість чи можливо навіть ідентичність 😅

А тепер про те, як особисто я відчула Follow ME! 🤤

Лише при першому вдиху з флакона відчувається легка цитрусова свіжинка, що надає аромату соковитої ноти. Здається, це лише початок подорожі, яка розкриється в найнеймовірніших ароматичних відтінках парфуму...

Уже на початку відчувається потужне домінування хвойних нот, ледь притрушених міксом цедри лимону та бергамоту, яка надає легку, доволі приємну гірчинку. Це створює дуже цікавий і незвичний аромат, який з першого моменту вибивається серед інших.

*спочатку хвойна нота відразу повернула у спогади про прийоми ванни із хвойним екстрактом і навіть нагадала аромат ефірної олії, а також лікарських засобів. Але це було лише перші хвилини 🤫

Через 7-10 хвилин у палкий, сексуальний танець хвої та цитрусів вступає ладан. У комбінацію згаданих нот він вносить певну димність, глибокість та смолисту ноту у звучання аромату.

.

Незважаючи на такий, як би здалося, термоядерний букет, Follow ME! звучить дуже приємно, тихо і затишно. Думаю тут є заслуга і кореню ірису, який вносить пудрові, кремові та витончені акорди у яскраві хвойно-цитрусові барви.

Приблизно через 2,5 години з моменту нанесення парфумів я відчула як аромат FOLLOW ME! поступово розкриває свою м'якість і починає огортати, стаючи теплим і ласкавим. Під час сушіння волосся феном відбулася цікаві зміни у звучанні аромату, коли почав відчуватися запах свіжоспечених кексів, але наче з хвойною віддушкою. От відчуття, наче прямо передо мною дістали форми з гарячими кексиками, притрушеними сумішшю цедри, цукрової пудри і все це виклали на тацю, виготовлену зі свіжих гілочок сосни 🤤

Підозрюю, що вся ароматика і теплота розкрилася під впливом теплого повітря фену. Дуже неочікувано і так смачно, так приємно!

*солодкуватими, димними нотки, що нагадують тепло і випічку передусім виступають: ладан та ваніль. Неочікувано круто розкрилися у теплі

Хвойна нота, що стала визначальною від самого початку, не тільки залишається, але ще й моментами підсилюється протягом всього звучання аромату. Амбра та ваніль вкінці додають надзвичайної м'якості та огортають мене теплим звучанням аромату, немов улюблений пледик. Сандал, з своєю димною та деревною нотою, додає глибини та спокою, згуртувавши, ідеально скомпонувавши усі ноти між собою, плавно завершує усю композицію

Насправді їх багато, а перша з них була вище при описі розкриття аромату. Але аромат настільки багатогранний, що асоціацій ого-го:

🎄❄️ Новорічні свята.

Та й загалом зимовий період. Follow Me! викликав чарівні асоціації із новорічними святами, розкриваючи передо мною картину домашнього тепла та родинного затишку. Його нота цитрусових переплітається із ніжною ароматною свіжістю мандаринів, які завжди стають невід'ємною частиною кожного столу, особливої новорічної атмосфери.

Загальна композиція, особливо завдяки дуже вираженій деревній хвойній ноті, нагадує аромат свіжої прикрашеної ялинки вдома. Ця хвойна сутність аромату видає потужний аромат свіжості та тепла, такий, що асоціюється із радісними моментами виставляння подарунків навколо ялинки.

🙋‍♀️🗯💡Неординарні ідеї та нестандартне мислення.

Хвойна нота, неординарно взята за основу аромату, робить його виразним та непередбачуваним. Це надає аромату характеру і створює враження, ніби я вперше відкрила щось нове та нестандартне.

🥧🤤 Свіжа смачна випічка.

Переглядаючи ароматичний пейзаж, можна відчути асоціації зі свіжоспеченими ванільними кексиками. Аромат цитрусової цедри та ніжний слід хвої створюють враження смачної випічки, що тільки що вийшла з печі.

🌲🚞 Ліс та подорожі

Аромат відтіняється лісовими нотами хвойних дерев, створюючи враження найкомфортнішої прогулянки чи відпочинку у хвойному лісі. Кожен ароматичний акорд віддзеркалює хвойні голочки, гілки та запах вологих дерев, які щоразу зустрічаються під час подорожі дорогою, що йде близь лісу.

☀️🧘‍♀️Тепло та спокій.

Під час сушіння волосся феном розкрилися на максимум тепло ванілі та амбри, які огорнули мене, ніби улюблений м'який плед. Це тепло не лише розслаблює, а й створює атмосферу спокою та комфорту: як для тіла, так і для душі.

👑💄 Вишуканість та елегантність.

З ледь помітною пудровою нотою кореня ірису та глибокою смолистістю ладану, аромат надає відчуття елегантності та вишуканості. Ці враження викликали асоціації підготовки до святкової події: наче я одягаю вишукане вбрання. Аромат додає впевненості та вираженості.

Після тестування попереднього аромату із тесту, я боялася приступати до наступного, щоб знову не бути розчарованою у стійкості.

Однаааак, з Follow Me такого не сталося 🥰

Він радував мене своєю стійкість впродовж майже цілого дня - 7 годин точно, на одязі тримається близько 14 год. Крім того, аромат не "злітає" зі шкіри швидко і неочікувано, він поступово стихає і м'яко "губиться".

Також цей аромат потішив легкою вуаллю шлейфу, яка пливла в повітрі, роблячи кожен момент вражаюче приємним. Ця вуаль ніби таємничо огорнула мене, створюючи атмосферу загадковості та таємниці, не відпускаючи протягом усього носіння парфуму.

Шлейф повторюся легкий і зовсім не задушливий. Ледь вломивий і тягнеться відносно недовго. Однак цього достатньо, аби перехожі зупинилися і запитали про одягнений парфум 😉

Наразі цей парфум найбільше зачепив мене серед усієї підбірки. Він дещо складний, незвичайний, не схожий ні на що 🫶🏻

Залишився один парфум із добірки, але я думаю, що він навряд чи перевершить Follow Me!… хоча хто його знає? 😏 Зовсім скоро побачимо.

Отож Follow Me! 🌲🍋:

🔹 деревний, хвойний;

🔹 трохи димний;

🔹 солодкуватий;

🔹 стійкість понад 6 год на тілі і понад 12 год на одязі;

🔹 викликає багато вражень і асоціацій;

🔹 присутній легкий шлейф;

🔹 поки найцікавіший із всього сету;

🔹 звучить настільки цікаво, екстраординарно, але в той же час універсально, що я б використовувала його з радістю у будь-яку пору року;

🔹 по відчуттях додає елегантності образу.

Наступний огляд про сет буде заключним. У ньому розповім про останній аромат - Silence та загалом поділюся враженнями про сет: висловлю свої «фе» та «круто», а підсумую чи вартий він того))

Дякую, що були зі мною ☺️🫶🏻