Yuriivna 🌸

Розсипна пудра від Evelline з банановим ароматом 🍌

Розсипна пудра від Evelline з банановим ароматом 🍌
Розсипна пудра від Evelline з банановим ароматом 🍌


Eveline має чимало класних засобів,ще й за приємну ціну.Від них у мене є олівці для губ,туш та бальзам для губ,є і така прозора фіксуюча пудра.


Чому обрала саме таку?
Я нею закріпляю вже готовий макіяж,так як на деяких ділянках швидко з'являється блиск на шкірі,то ця пудра матує та не залишає білих слідів,наче після муки.
Пудра і справді прозора,натяку на якийсь підтон зовсім немає,її можна також наносити на повіки,де може також з'являтися блиск або збиратися тіні у складки.
Пудра має аромат банану,але він легкий,пудровий,на шкірі після нанесення особливо і не відчувається.
Єдине,що довелося деякий час покрутити цю баночку,бо не одразу змогла розібратися з пакування, наче стрілка є як відкрити,але все ж таки не дуже зрозуміло 😄
Пудра у мене не нова,уже доволі заюзана,вистачає її на довго,дуже економний розхід.
У комплекті також йде спонж,на фото його немає,тому що він загубився,так як,я ним не користувалась,для нанесення пудри я використовую пензлик,так зручніше,так значно важче переборщити та нанести забагато пудри,хоча нанести її забагато складно.Пудра має дуже невагоме матове покриття,якщо можна так сказати,єдине трохи пилить,але для розсипчастої пудри це я думаю нормально.


Матовий фініш все ж таки є чи немає та чи достатньо його на цілий день?
Я маю виражений блиск на щоках та у Т - зоні,тому для мене матуюча пудра одна з найважливіших засобів у макіяжі.
Що ж стосується,цієї пудри,матуючого фінішу мені вистачає,я наношу її зранку,вже на тон,а потім впродовж дня,наношу ще раз,загалом двох разів нанесення пудри мені достатньо за цілий день.
Доречі,її дуже легко "збивати" рукою та витрушувати з баночки,головне це робити легкими рухами.Загалом це була моя перша прозора та фіксуюча пудра від Evelline і я задоволена,до цього були пудри вже з підтоном,але ця однозначно вартує покупки.
Тому тут - рекомендація👏

Розсипна пудра від Evelline з банановим ароматом 🍌