Олександра

найкраща зубна паста Dentissimo. справедливий огляд

найкраща зубна паста Dentissimo. справедливий огляд

Перше враження від того що тримаєш пакування - виконано все досить якісно в плані підбору матеріалів та дизайну. Пакування дуже добротне, за моєї практики використання практично ніколи не було зімятої упаковки. Туба на дотик наче еластична та м'яка, ефекти додають відчуття дороговизни та якості продукції.

Ціна. За акцією можна придбати за 140-160 грн, без акції біля 200. За таку якість як на мене дійсно досить доступно. Враховуючи що для чищення достатньо горохову горошину - стає ще більше доступно та вигідно.

Виробництво. Італія і мене це повністю влаштовує.

Заповненість туби та об'єм продукції. У відгуках бачила скарги на те що туба не до кінця заповнена і що зубної пасти менше заявленої на маркуванні. Заради чистоти експерименту довелося пожертвувати подарунковою пастою. Була акція 1+1.

Як бачите на фото нижче вага зубної пасти з всього тюбика 86 грам, що в переведенні на мілілітри складе приблизно 75 мл.

Чоловік використав вичавлену пасту для чистки підошв літнього та осіннього взуття перед розміщенням на зимове зберігання.

найкраща зубна паста Dentissimo. справедливий огляд

У складі багато екстрактів рослин, хоча паста не виглядає на зовнішній вигляд та смак травяною. Це сприяє тому що пастою приємно користуватися на кожний день.

Важливий компонент - гоіцерофосфат кальцію. Як на мене, класичний для інформаційних італійських паст, зустрічала в Blanx та Biorepair. Сприяє ефективній ремінералізації емалі.

Містить 950 РРМ фторидів. Для мене спірний компонент, більше люблю пасти без фтору, вважаю що для дорослих він непотрібний. Проте в нашому регіоні з вмістом фтору у воді все в нормі, тому допускаю використання такої пасти. Дітям цю пасту не даю, тому що діти проковтують більшу кількість пасти аніж дорослі.

Евкаліпт та м'ятна олія. Саме ці компоненти, судячи з місця в складі, містяться у високій концентрації і забезпечують яскравий м'ятний смак і запах. Звичайно до блендамеду далеко, проте для мене краще був би смак більш солодкої м'яти. Чоловікові ок, кращого і не треба :-)

Не містить:

- лаурил сульфату натрію, проте нормально піниться, завдяки лаурил саркозінату натрію, який має природнє походження та безпечний

- хлоргексидину

- пероксидів. Мені тут було би нормально навіть якщо би вони були. Чутливістю не страждаю.

- парабенів. Консерванти більш безпечніші і судячи з кількості трав та олій, їх напевно треба менше :-)

- глютену

- триклозану, від якого зубна емаль сіріє. Ефективність його у зубній пасті не доведена.

В підсумку склад пасти на п'ятірку. Без плюсу, бо є маленькі зауваження.

Не тестовано на тваринах. Знову таки, для мене це дуже важливо.