Anna_feerie

Розпаковка натуральної косметики для тіла

Розпаковка натуральної косметики для тіла

Сьогодні хочу показати невеличку розпаковку посилки, яку я замовила для своїх близьких 🥰. Більшість продуктів - це українські натуральні бренди, які точно варті уваги та підтримки!

1. Лосьон для тіла Comex

Якщо ви думали, що Comex - це лише той популярний шампунь на індійських травах, то ні)). Я сама здивувалась оновленню асортименту: там і засоби для шкіри обличчя, продукти для вій та брів, дезодоранти, бальзами для губ, парфуми... 🤩

Та саме лосьон для тіла - улюблений в моєї сестри (а вона, повірте, перепробувала багато засобів з різних цінових категорій, бо харківська вода - це справжній хардкор)). Продукт має повністю натуральний склад (кокосова олія, гліцерин, пантенол, ектракти хни, амли та шикакай та ін.), приємно пахне мандаринками, легко наноситься та швидко вбирається.

Це саме зволожуючий засіб (для сухої шкіри взимку може бути надто легким), але моїй сестрі навіть зараз чудово допомагає рятуватись після жорсткої води 🤗.

Розпаковка натуральної косметики для тіла

Ще один улюбленець моєї родини: крем для рук з помпою. Це дуже зручний варіант для домашного використання, в сестри такий постійно знаходиться на кухні і допомагає зволожувати за живити шкіру рук протягом дня.

Склад, звісно, натуральний, аромат також (такі собі травки-муравки)). Головна перевага - крем швидко вбирається і добре піклується про епідерміс, тому постійно на повторі😍.

Ці гелі замінили моїй сестричці колись улюблений Ів Роше. Судіть самі: ціна бюджетна, повністю натуральний склад, приємні аромати та дбайливе ставлення до шкіри - чого ще бажати?)). Зауважу, що натуральні гелі не дуже сильно піняться, але очищення тут на висоті.

Улюблені аромати - цей (маракуйя) та гуава. Манго теж хороший, але аж занадто солодкий, кокос теж дуже активно пахне). Хоч це, звісно, дуже індивідуально - в будь-якому разі, всі гелі добре виконують свою функцію та не містять шкідливих інгредієнтів 💚.

Це мило також постійно мешкає на кухні у сестри, адже воно класно піниться, дууууже приємно пахне та не сушить шкіру рук. Тому я взяла їй саму велику упаковку😁.

Про шампунь враження буде трохи пізніше - бо це темна конячка мого замовлення. Можу сказати, що перше враження приємне: густа прозора консистенція (можливо, це дивно, але ми з сестрою не любимо перламутрові шампуні, бо вони часто провокують лупу), аромат ледь присутній та доволі приємний.

В складі м'які ПАР, арганова та кокосова олії, еластін та гліцерин.

Крем обрала для тьоті, чесно кажучи, покладалась на гарний склад та хороші відгуки). Це базовий живильний засіб на холодну пору року, містить олію ши та віногрдних кісточок, гліцерин, алантоїн, гіалуронову та альфа-ліпоєву кислоту, ектракти трав та сік алое. Ідеальний варіант, коли треба обрати щось без активів, але при цьому з захисними властивостями.

А ще крем на момент замовлення коштував 80 грн., тож дуже цікаво буде дізнатись враження тьоті - можливо, це ще один крутезний вітчизняний бренд, який дасть фору іноземним!)

Це класика, перевірена часом - на мою думку, вони найкращі з бюджетного сегменту на сьогоднішній день! Сестра раніше купувала змінні касети для багаторазової бритви, але ціна на них виросла, та й постійно потрібно оновлювати. Тому я вирішила познайомити її з Blue 3 - впевнена, вона оцінить)).

Ці бритви доволі гострі, мають 3 леза та пом'якшуючу смужку з гелем. З усіх аналогів їх вистачає на найдовший час (притому вони не викликають роздратування та забезпечують максимально гладке гоління).

Гель для гоління обирався навмання - запах ванілі і все таке)).

Ну, і привітання з річницею від улюбленого Мейкап - я обрала рожеву косметичку)). Чому не фіолетову? Бо це для моєї племінниці 🤗.

Ось така вийшла невеличка розпаковочка🥰. Якщо у вас є улюблені продукти зі згаданих брендів - поділіться, будь ласка (особисто я вже поклала око на віск для брів, сироватку для росту вій та бальзам для губ 😁).