О'L

#happybirthdaymakeupclub

#happybirthdaymakeupclub

.... я навіть не знаю, яким чином можна описати, що для мене означає MAKEUP Club.

Я в клубі майже із самого початку. Перший допис датується 13 листопада 2022 р., хоча дописи дівчат читала ще раніше (перша користувачка, на допис якої я натрапила, була, здається, O`Ostah).

А от на сайті MakeUp майже щоденно "зависаю" вже десь з 2009 року. Це перший он-лайн магазин, в якому я наважилась зробити замовлення. Та й мабуть, це єдиний інтернет-магазин, цікавість до якого в мене не зникла через ці більше, ніж 10 років.

Крім того, MAKEUP Club - це взагалі єдина спільнота, в який я є )

Дуже приємно було зустріти тут шалену кількість неймовірних красунь, з якими, як виявилось, маю багато спільних інтересів )

Також спільнота відкрила для мене багато нових брендів - як приклад, UpCircle чи Fantasy Community Perfumes. Я зізнаюсь, що мої витрати на косметичні засоби трішки збільшились )

А ще я пам'ятаю, як отримала свій перший б'юті-бокс ) Моїм радощам тоді не було меж! Гадаю, такі емоції були у кожної )

На жаль, не маю змоги приділяти спільноті стільки часу, скільки б мені хотілось, проте, намагаюсь читати дописи кожної користувачки (чи користувача)).

Обожнюю кожну )

Тож, MAKEUP Club талановитих й розумних користувачів та подальшого розвитку! Бо, гадаю, багато наших дівчат вже давно чекали на створення подібного сайту для створення відгуків саме в Україні.

Обіймаю всіх!