YuliHrytskoff

Водостійкий олівець для повік Rimmel Scandal`Eyes 24HR Waterproof Kohl Kajal Eyeliner

Водостійкий олівець для повік Rimmel Scandal`Eyes 24HR Waterproof Kohl Kajal Eyeliner

Я просто обожнюю кольорові стрілки! Вони й є основою мого щоденного макіяжу. Відповідно, у мене назбиралась чималенька колекція кольорових олівців для повік, а в сьогоднішньому відгуку хочу розповісти про один із них - Водостійкий олівець для повік Rimmel Scandal`Eyes 24HR в неймовірно красивому відтінку № 006 «Green».

Водостійкий олівець для повік Rimmel Scandal`Eyes 24HR Waterproof Kohl Kajal Eyeliner

Дизайн олівчика дуже стильний, продуманий. Корпус виготовлений із якісного пластику в кольорі, що імітує відтінок грифеля. На корпусі сріблястою фарбою нанесені відомості про засіб від виробника: найменування бренду та продукту, колір відтінку і тому подібні дані. За час користування олівцем надписи не стерлися.

Хоч корпус пластиковий, але точиться олівчик дуже легко навіть звичайною косметичною точилкою.

Грифель міцно закривається прозорою пластиковою кришечкою, яка самостійно в косметичці не відкривається та не злітає.

Об’єм олівця стандартний – 1.3 г.

Грифель олівця гелевий, дуже м’який і податливий. Малює чітку, насичену, рівну лінію без пробілів. Піддається розтушовці. Можна наносити на слизову. За рахунок своєї м’якості, олівець не дряпає та не травмує шкіру повік. Олівець абсолютно не потребує нашаровування, але якщо таки кілька разів проводити по одній лінії, олівець не скатуватиметься, а стрілка виходитиме лише насиченіше і щільніше.

Ну але через м’якість грифеля розхід олівця виходить дуже великим, оскільки практично після кожного використання олівець необхідно підточувати.

Запаху олівець не має.

Стійкість прекрасна! Через хвилинку після нанесення олівець застигає, після чого не розмазується, не розтирається, не тече. Єдине, якщо нанести олівець без бази/праймера, то години через 4-5 може злегка відбитися на верхній повіці, але не сильно. Якщо ж використати базу/консилер, чи нанести його на тіні, такої проблеми не виникає. Але в мене нависші повіки і досить жирна шкіра, тому цей момент також необхідно враховувати.

Демакіяж. Змивається олівець легко будь-яким засобом для зняття макіяжу. На даний момент я використовую міцелярну воду.

Алергії, подразнення чи будь-яких інших негативних реакцій олівець в мене не викликав.

Як я вже зазначила на початку відгуку, у мене даний олівчик у дуже красивому відтінку № 006 «Green». Це надзвичайно глибокий, темний, чистий зелений колір без жодної «бруднинки», з легким золотистим шиммером. Але шиммер помітний тільки на свотчах, на очах його практично не видно. Думаю, такий відтінок пасуватиме до будь-якого кольору очей, але особливо – для карих!

Ну і фото – як цей олівчик виглядає на очах.

Підсумовуючи, скажу, що Водостійкий олівець для повік Rimmel Scandal`Eyes 24HR Waterproof Kohl Kajal Eyeliner по якості мені дуже сподобався! М’який, легко наноситься, не травмуючи шкіру повік; малює чіткою насиченою лінією; не потребує нашаровування; стійкий, але легко змивається. Ну і головний плюс – надзвичайно красивий відтінок! Звичайно, він вартує покупки!