Христина 🌺

Естетика у флаконі…

Естетика у флаконі…

Ця помада мені прийшла в подарунковому наборі. Це мініатюрка, але її точно вистачить не на 2-3 рази.

І так, це найдорожча помада, яка коли-небудь в мене була.

Спочатку, коли я її відкрила, я подумала, що цей колір мені точно не підійде, бо, на перший погляд, він виглядав дешевим відтінком, яким користувалися продавчині гастрономів в 90-х роках🤣.

Але ні...помада на губах виглядає дуже вишукано, дорого і стильно.

Вона довгий час в мене лежала без діла...бо це трішки не мій колір. Але потім як я нею намалювалася...Мені дуже сподобалось.

До одягу темних кольорів вона взагалі шикарно виглядає.

І чому вона нагадала мені дитинство? Колись в мами була помада Bella ( діти 90-х іі точно мають знати, вона була практично в кожної жінки) І пахла якось так по- особливому...трояндою...Ця помада пахне точно так само...це підтвердили всі, кому я її показувала. Особисто мені цей запах дуже сподобався.

Естетика у флаконі…
Естетика у флаконі…
Естетика у флаконі…

Нею легко малюватися, вона не суха і губи не сушить. Навіть трішки зволожує. Склад непоганий, навіть морква в ролі барвника👍🏻. Також лецитин, вітамін С, Е, розмарин, дріжджі, ретинол. Щодо стійкості...вона буде на губах доти, доки не будете їсти.

На другому фото я спеціально губи 2 рази промокнула серветкою. Колір все ще зберігся, але вже не такий насичений.

Загалом помада сподобалась, в мене від неї позитивні враження. Хотіла б тепер інший колір спробувати, бо цей в мене тільки під святковий настрій;)