Marinka🌈Rainbow

BYREDO BLANCHE

BYREDO BLANCHE

Всім привіт! ❤️

Я дуже люблю аромати чистоти,ті що нагадують як пахне свіжовипрана білизна, улюблений пральний порошок,дороге та якісне мило і завжди шукаю в цій категорії новинки. Про Byredo Blanche я почула в огляді блогерів які дуже хвалили його ,казали що це той самий справжній "аромат чистоти", що він неймовірний ,і звісно я одразу загорілась ним. Але знайти пробники та мініатюри від бренду було проблематично. Інколи пробники Blanche з'являлись на Makeup але розлітались як гарячі пиріжки, і звісно я не встигала оформити замовлення. Довго цей аромат був в моєму wish листі на першому місті. Повнорозмірний флакон коштує немало щоб купувати наосліп ,тому я чекала можливості купити хоча б відливант. І одного дня нарешті мені видалась можливість придбати коробочку з бестселерами -тревел версіями від Byredo найбільш популярних ароматів, BLANCHE там також входив.

💙Трохи про аромат та бренд 💙

BYREDO - це нішевий селективний парфумерний бренд зі Швеції, його засновник та головний парфумер відомий талановитий художник Бен Горхем . Існує цей бренд ще з 2006 року. Byredo розробив власний підхід до вироблення ароматів за допомогою сучасної сировини та синтетичних молекул завдяким яким аромат "живе життя" на шкірі свого власника та розкривається максимально поступово.

Аромат Blanche був випущений в 2009 році . За однією інформацією з джерел цей аромат Бен Горхем присвятив своїй коханій дружині як символ чистоти та ніжності. Також є версія що через цей аромат автор хотів передати своє бачення білого кольору, так як в перекладі Blanche означає білий.

💙Піраміда аромату ( з Фрагрантики)

Початкові ноти : Альдегіди, Троянди, Рожевий перець

Ноти серця : Піон, Фіалка, Апельсиновий цвіт

Базові ноти: Мускус, Деревні ноти , Сандал

Належить до групи квіткові, альдегідні.

💙Моє сприйняття

Blanche це дуже повітряний, дещо свіжий з легкою солодкуватістю аромат .В складі є альдегіди що і дають нам те саме відчуття "чистоти" ,часто нагадують в сприйнятті пральний порошок. Але при першому нанесенні аромат здається досить потужним і яскравим. Він стартує альдегідами в купі з рожевим перцем , коли альдегіди пом'якшуються то з'являються квіткові ноти - Піон з Фіалкою. Цей квітковий дуєт разом з альдегідами створюють вже не порошок , а деяку мильність, як в дорогому кусковому милі. Та при всьому цьому аромат звучить елегантно , не скочується в банальний порошково - мильний свіжак . А вже в базі разом з мускусом парфум сідає на шкіру і звучить до самого кінця м'яко та затишно, дуже ніжно та жіночно. Не дивлячись на легкість та ніжність , Blanche доволі стійкий аромат , стійкість приблизно 4-5 годин, на речах та волоссі може відчуватися весь день.

І цей аромат мав би всі шанси стати моїм улюбленим якби не одне "але ". В період очікування коли з'явиться Blanche я активно користувалась тим самим відомим білим ведмедиком Toy 2 від Moschino,"випила" цілих два флакони. І як же я засмутилась коли зрозуміла що Blanche ну дууже нагадує мені цього ведмедика. Звісно аромати не ідентичні ,я порівнювала піраміди,вони не зовсім схожі. Та в моєму сприйнятті ці два аромати як рідні сестри із спільним ДНК. Тільки Toy 2 більш мускусний ,а Blanche все ж легший та ніжніший,ну і зі стійкістю краще ніж у ведмедика. Цікаво було б почути думку тих хто користувався ароматами, чи схожі для вас вони так як для мене.

В цілому це було дуже приємне знайомство ,та мені не дивлячись на те що дуже чекала на Blanche, в результаті більше сподобався інший аромат з набору - Bal d' Afrique. Якщо буде нагода повторити тревел ,то звісно я повторю покупку. Але так як є ведмедик ,то для мене немає сенсу купувати повнорозмірний флакон, а ще зараз він коштує просто захмарно 🙈

Дякую за увагу 🤗

BYREDO BLANCHE