KsuLv

Armani Si Passione - пристрасть і сміливість сучасної жінки.

Armani Si Passione - пристрасть і сміливість сучасної жінки.

Бренд Giorgio Armani заснований в 1975 році в Мілані італійським модельєром Джорджо Армані спільно з його другом Серджіо Галеотті. Майбутній законодавець моди народився в Італії в сімʼї робітників. В середній школі Джорджо захоплювався медициною, згодом вступив до медичного факультету, проте через 3 роки зрозумів, що це «не його» і покинув навчання. Потім Армані пішов служити в армію. Повернувшись з військової служби, він влаштувався у великий міланський універмаг, там він працював оформлювачем вітрин і баєром. Згодом познайомився з Серджіо Галеотті — архітектором-проектувальником, який став його другою половиною (так, Армані не соромився своєї нетрадиційної орієнтації 👀) і партнером по бізнесу. Партнери розподілили обов’язки таким чином: увесь творчий процес взяв на себе Джорджо, а Серджо, в свою чергу зайнявся комерційними правами.

Вже з перших колекцій в світі прижився новий тренд в стилі Армані – носити джинси з твідовим піджаками, а замість традиційних сорочок в магазинах з’явились сорочки зі стійками чи навіть зовсім без комірів.

1982 року, підписавши угоду з корпорацією L’Oreal, компанія випустила перші жіночі парфуми — Armani Le Parfum, за ним і чоловічі — Armani Eau Pour Homme.

У 2013 році був випущений аромат Si Giorgio Armani, що набрав шалений успіх, тому спеціалісти бренду у 2017 році створили оновлену версію цього аромату - Giorgio Armani Si Passione.

«Спокусливе поєднання грації, сили і незалежності», - так його описує Джорджо Армані. Глибокий, насичений Sì Passione присвячений сучасній жінці, яка не соромиться показувати світу свою силу, сміливість і пристрасть. Для створення композиції Sì Passione запросити жінку - Жюлі Массе. Їй вдалося охопити суть: тонка грань між яскравістю і почуттям.

Дизайн флакону.

Улюблений колір Армані - червоний. Колір пристрасті, любові і бажання, він несе позитивну енергію і прискорює ритм серця.

На шийці флакону - золотисте кільце, як символ нескінченності.

Armani Si Passione - пристрасть і сміливість сучасної жінки.
Armani Si Passione - пристрасть і сміливість сучасної жінки.

Відразу після нанесення парфум дещо навʼязливий, я відчуваю чорну смородину з нотками перцю 🌶️, якась надто різка вона.

Згодом розкривається по-іншому, більш мʼякіше, я б сказала. Випливають солодкуваті ноти ананасу 🍍 і ніжні троянди 🌹.

У фіналі я відчуваю приємний ванільний аромат.

Стійкість різна в залежності від того, куди наносити: на тілі близько 6 годин, на одязі - 10, а от на волоссі - до наступного миття! Тому дуже люблю наносити на волосся, але не зловживаю. Шлейф відчувається близько години після нанесення, згодом зникає.

На мою думку, цей аромат 25+: аромат сильної, самореалізованої, впевненої у собі особистості. Парфум гарно підкреслює красу і сексуальність.

Чомусь не подобається він мені влітку, влітку він «душить». Мій період використання: осінь-зима-весна. Після нанесення парфуму я відчуваю себе більш впевненіше і це додає +100 до настрою 😁

Можу назвати цей парфум «базовим» для мене, по частоті і тривалості використання.

Дякую за увагу! 🫶