Lily♥️

ТИ ЗАКОХАЄШСЯ В ЦІ ЧУДОВІ АРОМАТИ НА ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

ТИ ЗАКОХАЄШСЯ В ЦІ ЧУДОВІ АРОМАТИ  НА ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

Ідеальний подарунок у найромантичніший день у році, в День Святого Валентина , звичайно ж – ароматний подарунок. Він може бути ностальгічним, захоплюючим, чи навіть авантюрним, може розкрити тебе зовсім в іншому образі. Пронизаний усіма видами емоцій, особливий для тебе!

Отож сьогодні в цей святковий день я познайомлю тебе з підбіркою романтичних ароматів. Кожен з них на мій погляд цікавий та особливий, точно знайде своє серце!❤️

ТИ ЗАКОХАЄШСЯ В ЦІ ЧУДОВІ АРОМАТИ  НА ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИН�А

Lanvin Rumeur 2 Rose – це ніжний і вишуканий аромат, дуже жіночний та романтичний на мій погляд.

Для когось точно стане тим загадковим ароматом, який буде асоціюватися лише з тобою.

Цей парфум досить легкий, квітково-фруктовий, в міру солодкий, з невеликою приємною цитрусовою кислинкою.

Спочатку відчувається освіжаючий цитрусовий фреш, а далі відкривається молода троянда, в коктейлі з фруктів. Звучить акварельно, стійкість 3-4години, проте красивий. Підійде для першого побачення!

  • Верхні ноти: Лимон, Апельсин, Грейпфрут, Бергамот, Груша і Зелені ноти;
  • Ноти серця: Троянда, Магнолія, Помилковий Жасмин, Жасмин, Жимолость і Конвалія;
  • Ноти бази: Мускус, Пачулі і Амбра Верхні ноти: апельсин і троянда.

Читай про мою усю колекцію «рожевих ароматів»

за посиланням 👇

https://club.makeup.com.ua/post/6267/

Givenchy Live Irrésistible Rosy Crush – це справжній трояндовий краш.

У мене цей аромат асоціюється теж з особливим романтичним моментом – я купила його, коли була в подорожі з коханою людиною і щоразу, коли я одягаю його я згадую про той особливий момент.

Сьогодні День Святого Валентина і цей парфум якраз втілює в собі найкращі риси дня кохання: романтику, безпосередність, життєву радість і, звичайно, любов.

Це дуже квітковий аромат, де солює свіжа троянда, змішана з ягодами годжі з нотками шипра на основі пачулі. Аромат водночас сексуальний і невинний… ідеально підходить для того, щоб зацікавити кохану людину.

  • Верхні ноти: Ягоди Годжі, Рожевий Перець, Апельсин, Лимон і Бергамот;
  • Ноти серця: Троянда і Півонія;
  • Ноти бази: Мускус, Ваніль, Пачулі і Амброксан.

Туалетна вода Prada Candy Florale – це аромат, що наповнює збудженням, бажанням і пустотливістю, приковуючи всіх навколо своїм чуттєвим заклинанням.

На мій погляд цей хвилюючий квітковий аромат, сповнений життя та чуттєвості, натхненний уявною квіткою, що пахне цукерками, або букетом квітів, що стоїть на прилавку магазину морозива десь в Італії. Буде прекрасним подарунком, для коханої тебе!

  • Верхні ноти: Лімончелло, Півонія ;
  • Середня нота: Півонія;
  • Ноти бази: Бензоїн, Мускус, Карамель і Мед.

Тут мій окремий допис про аромат від Prada https://club.makeup.com.ua/post/4813/

Nina Ricci Rose L'Extase – стоворить навколо тебе ауру жіночності, додасть впевненості, змусить почуватися красивою, в такий особливий день, і з цим ароматом компліменти гарантовано!

Доречі цей аромат був створений всім відомим парфумером Francis Kurkdjian і Maïa Lernout.

Аромат стартує соковитими злегка гіркуватими нотами червоних ягід, приправлених малиною та трояндою, щось схоже на аромат смачного варення прикрашеного ваніллю. В основі мускус досить мʼякий, а амбра надає тепло і глибину, відчувається помадний витончений присмак.

  • Верхня нота: Червоні Ягоди;
  • Ноти серця: Троянда і Малина;
  • Ноти бази: Ваніль, Мускус і Амбра.

Тут детальніше мій допис про цей аромат 👇https://club.makeup.com.ua/post/5604/

Si Passione– це сяючий і чуттєвий парфум, який вселяє впевненість, чарівність і спокусу! Це точно аромат про День Закоханих) Навіть яскраво-червоний флакон вже говорить сам за себе.

Цей аромат про справжнє пристрасне кохання, що немає обмежень. Ти можеш додати в свій образ ще червону помаду, не прогадаєш❤️.

Квітково-фруктовий аромат випромінює впевненість і спокусу. В ароматі переплітаються одночасно солодкі, деревні, пряні, свіжі й пудрові акорди.

Свіжий і яскравий на початку, відчутно домінують пряні ноти рожевого перцю та сяючі грушеві ноти в поєднанні з нектаром чорної смородини. Далі відкривається квітковими нотами жасмину та троянди, а ваніль і кедр в базі додає аромату характеру, викликаючи справжню пристрасть.

  • Верхні ноти: Груша, Чорна Смородина, Рожевий Перець і Грейпфрут;
  • Ноти серця: Ананас, Троянда, Жасмин і Геліотроп;
  • Ноти бази: Ваніль, Кедр, Амбервуд і Пачулі.

Мій допис про аромат за посиланням:

Armani Si Passione https://club.makeup.com.ua/post/5954/

Підбірка святкових ароматів для тебе

https://club.makeup.com.ua/post/25540/

Це мій особливий аромат, про який дізнається той , хто дочитає мій допис до кінця.

Не даремно він має таку назву)" Let's Settle This Argument Like Adults, In The Bedroom, Naked " (Давай вирішимо цю суперечку, як дорослі, у спальні, голі)

Про цей особливий для мене аромат від Kilian Paris детальніше писала тут👇

https://club.makeup.com.ua/post/4745/

Аромат By Kilian належить до колекції My Kind of Love, яка складається з 5 парфумів: Princess, Kissing, Adults і Boys, Madly in Love. Нажаль вона вже не випускається окрім аромату Princess.

Також відмічу улюблені аромати Kilian Paris, варті твоєї уваги в цей найромантичніший день в світі, особливо зверни увагу на Rolling in Love!

From Lily with LOVE ❤️