YuliHrytskoff

Що закінчилось у січні. Пусті баночки

Що закінчилось у січні. Пусті баночки

От вже й закінчується січень… Перший місяць 2024 року. Ще місяць – і ВЕСНА! Як я її вже чекаю…

Але щось я відійшла від теми, бо хочу вам розказати, що із косметики в мене закінчилось у цьому місяці)))

Засобів багато, але вже традиційно, всі викидушки ділю на дві групи – на які залишала відгуки та на які ні.

Доглядова косметика:

1. Антивіковий пептидний крем для обличчя Cos De BAHA M.A. Peptide Cream.

Чудовий! Мабуть, один з найкращих з усіх, які тільки у мене були! Однозначно покупку буду повторювати і від щирого серця рекомендую! Детально про крем писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/26773/.

2. Гранатовий баттер для тіла відновлювальний Weleda Regenerating Body Buttter.

Дуже надовго мені вистачило, я, мабуть, ще ніодним кремом для тіла так довго не користувалась! Прекрасно живить шкіру, для зимового періоду – чудовий варіант! Відгук на баттер: https://club.makeup.com.ua/post/15455/.

3. Поживний крем для рук Mixa Hand Cream Intense Nourishment.

Один з улюблених кремів для рук! Тільки він та Garnier «Інтенсивно відновлюючий крем для дуже сухої шкіри рук» здатні привести в порядок мої руки… До речі, ці креми майже повністю ідентичні – мають одинакові і текстуру, і колір, і навіть запах, - так що беру той із них, який на момент покупки дешевший) Детально про крем тут: https://club.makeup.com.ua/post/2657/).

4. Гель для душу заспокійливий "Мигдалевий макарун" Dermacol Aroma Ritual

Закінчила, але без особливого задоволення. Якість, як завжди, на висоті! Але от запах гелю мені не дуже сподобався… До речі, тільки після закінчення туби гелю згадала, що ж мені нагадує його аромат!) От дуже схожий на Zarkoperfume «The Muse» - якщо вам подобаються ці парфуми, то й від запаху гелю будете отримувати задоволення! Про гель детально тут: https://club.makeup.com.ua/post/23928/.

Декоративна косметика:

1. Туш для вій Maybelline New York Lash/Cils Sensational.

Моя улюблена – на повторі вже, мабуть, ще з моменту старту її продажу. Але зараз довикористовую підкручуючу від Maybelline з тестувального боксу, а згодом хочу спробувати якусь нову, підозрюю, що це також буде туш від Maybelline))) Хочу придбати Sky High Cosmic Dlack – ну дуже вже багато на неї позитивних відгуків! Відгук на туш тут: https://club.makeup.com.ua/post/13974/).

2. Бальзам для губ з ефектом сяйва Bielenda Sparkly Lips «Mermaid».

Якось дуже швидко в мене закінчився… Непоганий, дуже гарно зволожує, але повторно не куплю точно через здатність бальзаму утворювати білу лінію на стику губ. Відгук на бальзам: https://club.makeup.com.ua/post/26855/.

Парфумерія

1. Туалетна вода Nina Ricci Rose Extase

– була у мене дуже багато років і нарешті я її закінчила! Прекрасний, неординарний аромат, але дещо заважкий для мене, тому використовувала цю туалетну воду тільки в холодний період року. Детально про водичку у цьому відгуку: https://club.makeup.com.ua/post/3342/.

2. Спрей для тіла Aquolina Pink Sugar.

236 мл спрею використала всього за декілька місяців))) Це рекордна для мене швидкість!) Дуже сподобався! Зараз маю в наявності аналогічну туалетну воду. Відгук на спрей: https://club.makeup.com.ua/post/23090/.

1. Мило Dove Beauty Cream Soap Bar. Улюблене брускове мило! Купую вже роками для миття рук після вулиці. Мило по якості чудове! Має приємний кремовий запах, гарно піниться, добре очищує шкіру та не сушить її. Змилюється до кінця, не тріскається після висихання і не розмокає у мильниці. Купувала і буду купувати ще багато разів!

2. Крем-мило "Полуниця й чіа" Fresh Juice Superfood Strawberry & Chia (дой-пак). Взяла це мило вперше, але по якості дуже сподобалось! Та й практично всі мила від Fresh Juice мають хорошу якість, серед мас маркету – це один із найкращих варіантів! Мило білого кольору, має густу кремову консистенцію, аромат не так полуничний, як суничний. Хімозненький, але приємний) Гарно очищує шкіру, сушить мінімально. Добре піниться, економно використовується. Одним словом – сподобалось! Купуватиму ще та рекомендую!

3. Відбілювальна зубна паста для видалення нальоту зі смаком м'яти Median Toothpaste Original. Цю пасту я вперше побачила на огляді нашої Ані і зацікавилась нею, так як корейські пасти люблю – колись часто купувала LG Household & Health – в них була шикарна якість, але з часом ці пасти викликали у мене страшенну чутливість, тому я припинила ними користуватись і, на щастя, все нормалізувалось через декілька місяців. Що стосується пасти Median «Original» - в неї приємний м’ятний смак, не пече, прекрасно очищає зуби від нальоту, плям від кави/чаю/куріння, даруючи подиху гарну свіжість. Але… в неї досить грубий абразив. Коли чистиш зуби, це не відчувається, але коли піна при чищенні зубів стікає на ручку зубної щітки чи потрапляє на губи – ці дрібні часточки дуже відчутні! Тому вирішила користуватися нею не на постійній основі, а чергувати з іншими пастами, щоб не завдати шкоди емалі. А так – паста дуже класна, але обов’язково треба чергувати з іншими пастами чи використовувати короткостроковим курсом.

4. Дитяча зубна паста Elkos Dental Dentаlux Junior Toothpaste. Білого кольору, м’ятна, як на мене, не пече (все, що купую з догляду для дитини, спершу випробовую на собі), але дитині не сподобалась. Очищає, але не дуже ефективно – наліт, наче, знімає, але за час використання цієї пасти зубки у дитини помітно пожовтішали. Ну така собі… Може бути, але повторно не купуватиму. На заміну їй взяла Elmex – от вона суперова, зубки в дитини вже за декілька використань знову стали білими, та й дитині подобається, а це – головне!)

5. Олія для кутикули BonBon «Melon light Green». Купила цю олійку в магазині профкосметики для нейл-майстрів в моєму місті ще декілька років назад. Проте, в роботі вона мені не дуже сподобалась – досить довго поглиналась, залишаючи жирність на шкірі, та й ефект від неї був суто візуально-косметичний – реального зволоження кутикули я не бачила. Тому використовувала її рідко і, видно, термін придатності у неї закінчився, бо відкривши її нещодавно, почула від неї дуже неприємний запах старих прогірклих олій. Без жалю відправляється у смітник, тим більше, у мене є чудова олійка від Reglance, яка дійсно зволожує кутикулу і підліковує її, а не дає суто косметичний ефект.

6. Матова помада для губ Luxvisage Pin Up Ultra Matt Lipstick, відтінок 543 «Mary». Купляла її ще до війни. І я її обожнювала! Помада бюджетна, але якість в неї чудова! Має м’який матовий фініш, абсолютно не підкреслює недоліки та майже не сушить, прекрасно тримається. Єдине – мала трохи специфічний запах помад 90-х… Але я їй це пробачала, зважаючи на її якість. Та головне в ній був саме відтінок – для мене це ідеальний колір «пильної» троянди і мені він надзвичайно пасує! Я її дуже економила, але на вічно її все одно не стало) Останнє та передоснаннє фото в каруселі – відтінок та як ця помада виглядає на губах. Якщо хтось знає ідентичний відтінок (можна трошки світліший), помади будь-якої цінової категорії (в межах розумного, звичайно), я буду дуже вдячна за підказку!

Як би я не намагалася збирати усі пусті баночки, щоб потім написати про них допис, але звичку все викидати – подолати важко) Тому я викинула пусті флакончики від однієї міцелярної води та ще одного спрею для тіла, вже аж після цього згадавши, що я їх мала відкласти для майбутніх фото та відгуку))) Тому на фото – не зовсім повний перелік «викидушок», ну але вже як є)))

А ще, по-трошки реалізую свій #beautyplan2024 і розбираю косметичні запаси та роздаю те, що мені не потрібно чи чим не користуюсь. Таким чином я позбулася двох флаконів туалетних водичок із своєї колекції та декілька засобів декоративної косметики, якими користувалася 1-2 рази та які мені не підійшли по тональності, але які дуже сподобались моїм знайомим) Ну ці засоби я вже не стала фотографувати.

На цьому, власне, все… Закінчилось немало засобів, але ще декілька «на підході», тому, думаю, у наступному місяці також буде допис у даній рубриці)

Всім гарного і мирного дня та дякую за увагу!