Marinka🌈Rainbow

Розпаковка з Makeup ✨

Розпаковка  з Makeup ✨

Всім гарного вечора ❤️

Не дивлячись на погоду я все ж таки наважилась вийти до пошти щоб забрати свою посилочку ✨

Замовила тільки необхідне ) але улюблене)

Enjoy&Joy це грузинській бренд натуральних та екологічних товарів , вже на протязі двох років купую ЭКО - дезодорант та мило для рук та обличчя.

Це просто моя любов ❤️ З цим дезодорантом я познайомилась більше двох років тому і з тих пір навіть не уявляю на своїй поличці щось інше. Я алергик і тому дуже прискіпливо відношусь до того що наношу на свою шкіру. ЭКО крем має безпечний і цілком натуральний склад ,дезодорує шкіру але при цьому не зупиняє природні функції організму. В його складі головні діючі речовини це :

-оксид цинку

-парафін

-саліцилова кислота

-метенамин

Еко крем безпечний навіть для малюків та вагітних жінок. Як зазначає виробник, його можна використовувати навіть як лікувальний засіб для пошкодженої та запальної шкіри , наносити діткам під підгузок, лікувати тріщини на п'ятах, знімати неприємні відчуття після епіляції. Особисто я не експементувала) Але як дезодорант він мені підходить на всі сто відсотків. Я настільки звикла до цього крему що одного разу скористалась звичайним антиперспірантом і в мене одразу ж потемнішала шкіра під пахвами 😔

Пахне еко крем ненав'язливо конваліями та бузком. Трохи нагадує щось стародавнє ) але мені подобається. Якщо ви не любите як пахнуть ці квіти то можливо не сподобається. Але я не чутлива до запахів і після того як наношу ,забуваю і якось не помічаю аромат.

Makeup едине місце це я можу придбати цей дезодорант,сподіваюсь він не зникне з наявності.Доречі в асортименті виробника є еко креми з іншими ароматами , але я з ними не знайома. Також моя сестра купує цей дезодорант своїй доньці підлітку .

Ще я фанат їхнього мила для рук. В минулий раз брала мило на вині Сапераві, зараз на мінеральній воді. Дуже гарний склад і мило просто неймовірно пахне 🥰 В складі омилені рослині олії ( оливкова,кокосова,касторова), олія зародків пшениці,масло ши,мінеральна вода з додаванням лікувальної торф'яної грязі, ефірні олії евкаліпта,лавра та розмарину. Брусок мила не великий але розхід як у звичайного. Мені вистачає більше ніж на місяць щоденного користування. Мило дає ніжну піну, зовсім не сушить руки. Саме це підліковує висипання. Виробник зазначає що мило можна використовувати для обличчя та тіла, але в мене воно тільки для рук.

Цього разу я ще придбала новинку , точніше новинку для себе ,натуральні тверді парфуми з ароматом в стилі Dolce and Gabbana "Imperatrice". Колись я обожнювала цей аромат тому вирішила пригадати. Брала використовувати не тільки за прямим призначенням,а ще й для пом'якшення і зволоження кутикули. Аромат дійсно нагадує Імператрицю але так як в складі олії та бджолиний віск ,то він дуже легкий та ненав'язливий. Склад натуральний : кокосова олія,олія персикових кісточок,мигдальна олія,жожоба, бджолиний віск,абсолют розмарину,парфумована композиція ,вітаміни А та Е. Читала що деякі дівчата використовують ще як бальзам для губ.

Дякую за увагу 🤗