Ta_nyaaaaaaa

Лінійка доглядових засобів від Pyunkang Yul 💧

Лінійка доглядових засобів від Pyunkang Yul 💧

Привіт, дівчатка!) Рада знову вас бачити 🥰

Уже поспішаю ділитися враженнями після використання цілої лінійки засобів для обличчя від Pyunkang Yul 💧 З брендом я ледь знайома, маю лише тонер, яким дуже задоволена. З іншими продуктами знайома не була.

Про цей тонер я писала в окремому дописі - https://club.makeup.com.ua/post/20488/.

Незмінно вважаю його одним із кращих тонізуючих продуктів, що у мене були.

Більш щільна текстура, ніж у тоніка (до речі, у прикріпленому дописі розповіла про відмінності між тоніком та тонером). Аромат дуже легкий, якого я майже не відчуваю: щось ледь вловиме, трав'янисто-косметичне.

Склад тоніка також безпечний, у якому всього 7 компонентів. Однак дякую Євгенії 👩, яка наголосила на тому, що сам екстракт астрагалу для когось може виявитися доволі сильним алергеном.

На обличчі відчувається приємно, не липкий (якщо наносити на ледь вологу шкіру). Чудово тонізує, зволожує та підготовляє шкіру до наступних доглядових засобів.

Цьому засобу однозначно жирний ➕

Про цю сироватку склалися однозначно гарні враження. Хотіла б взяти повний об'єм на літо (до речі, він становить АЖ 100 мл!!!. Або ж варіант взяти на пробу об'єм 9 мл). Чому саме на літо?

Тому що консистенція цього серуму більше нагадує легкий крем. У мене комбі шкіра, тому на літо люблю використовувати ніжні, легкі та повітряні текстури по догляду за обличчям.

Аромат, як і в попереднього засобу - легкий, трав'янистий. Але цей запах я відчуваю лише якщо сильно хочу це зробити 😁 Тобто у звичний день я таких ароматів не помічаю, для обличчя вони теж комфортні, бо розвіюються ще до нанесення, відчуваються лише у тарі.

Зупинюся і на складі продукту.

Coptis Japonica Extract (екстракт коптиса японського; традиційна медицина регіону) використовується для заспокоєння шкіри та має антиоксидантні властивості. Зазвичай є безпечним і добре переноситься багатьма типами шкіри.

Butylene Glycol (Бутиленгликоль) забезпечує вологу шкірі та може використовуватися як розчинник. Зазвичай безпечний, але може викликати реакції у чутливих осіб.

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (олія оливи) є натуральним зволожувачем, який також містить антиоксиданти. Безпечний для більшості типів шкіри, але особливості варіюються.

Caprylic/Capric Triglyceride (Каприлові тригліцериди) - легка олія, яка допомагає зберігати вологу та полегшує розподіл інших інгредієнтів.

1,2-Hexanediol використовується як синтетичний консервант. Зазвичай безпечний при правильному використанні.

Stearic Acid (стеаринова кислота) використовується як загущувач та стабілізатор. Стеаринова кислота пом'якшує шкіру, створюючи відчуття гладкості, шовковистості. У косметиці підвищує стійкість шкіри до зовнішніх несприятливих факторів, покращує її еластичність і додає бархатистість. Зазвичай безпечна для більшості типів шкіри.

Polysorbate 60 - емульгатор, який допомагає змішувати різні компоненти. Зазвичай безпечний для багатьох типів шкіри.

Cetearyl Alcohol використовується як зволожувач та емолієнт. Зазвичай безпечний.

Glyceryl Stearate застосовується для зберігання вологи та поліпшення текстури продукту. Також зазвичай є безпечним.

Sorbitan Sesquioleate (Сорбітан сесквіолеат) використовується головним чином як пом'якшувальний засіб. Зазвичай безпечний.

Glyceryl Caprylate (Гліцерил капрілат). Використовується як коемульгатор та загущувач. Володіє зволожувальними та живильними властивостями а також регулює вміст вологи. Добувається з різних рослинних олій

Hydroxyethylcellulose використовується для досягнення в'язкості та стійкості сироватки.

Carbomer - полімер, який використовується як загущувач. Зазвичай безпечний.

Arginine - амінокислота, яка може використовуватися як регулятор pH. Зазвичай безпечна.

Dimethicone - силікон, який допомагає зберігати вологу та полегшує нанесення.

Отож з усього складу мене, як власницю проблемної шкіри, насторожили силікони вкінці списку. Однак загалом, мені здається, продукт доволі непоганий.

На шкірі відчувається комфортно й легко: не липкий, не жирний, без неприємної плівки. Чудово зволожує шкіру.

Не скажу, що цей крем однозначно розчарування з лінійки, але повномірний розмір такого я б собі не хотіла.

Консистенція крему дуже щільна і дещо жирнувата, через що він більше схожий на бальзам. Знову ж таки, оцінюю як власниця проблемної і комбінованої шкіри. Скоріш за все, що саме для володільців сухої шкіри цей крем може стати супер-знахідкою.

Він якісно і глибоко зволожує шкіру, живить її. Зимою такий я б використовувала, так як шкіра більше схильна до сухості. На літо цей крем надто жирний та поживний, а для проблемної шкіри - надто тяжкий і може бути комедогенним.

Аромат такий же, як у попередніх двох засобів.

На обличчі відчувається дещо дискомфортно, оскільки надає надлишкового блиску та жирності, навіть за умови нанесення маленької горошинки. Крім того, санскрін, який був нанесений поверх цього крему, просто скотився 🫠

На складі крему довго не зупинятимусь. Виділю найбільш корисні та потенційно небезпечні (шкідливі) компоненти.

Корисні (безпечні) компоненти:

Astragalus Membranaceus Root Extract (екстракт кореня астрагалу) -заспокійливий, регенеруючий та антиоксидантний компонент.

Butylene Glycol - зволожувач, який допомагає утримувати вологу в шкірі.

Cetyl Ethylhexanoate - зволожувач, що поліпшує текстуру крему.

Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate - зволожувач та емолієнт, який надає м'якість шкірі.

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (масло ши) - зволожує, живить та пом'якшує шкіру. НАЙКРАЩЕ підходить для сухого типу шкіри.

Потенційно небезпечні компоненти:

Cyclopentasiloxane -силікон, може викликати подразнення чи викликати комедони у деяких людей.

Cyclohexasiloxane - ще один силікон, який може викликати подразнення або алергічні реакції.

Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer - полімер, який може бути причиною подразнень.

Загальний висновок щодо складу. Багато компонентів у складі мають зволожувальні та заспокійливі властивості, але наявність силіконів і полімерів може викликати подразнення людей з чутливою шкірою обличчя, а ще бути причиною нових запалень.

Засіб, який максимально не сподобався серед усієї лінійки. От просто не зрозуміла його і не наважилася на повноцінне нанесення за інструкцією.

Розпочну з того, витиснувши першу краплю гелю із пробника я не зрозуміла що це таке і для чого. Гель для вмивання? Гель-крем для обличчя? Пластилін для гриму?

Так от, найбільше цей продукт нагадав останнє. Дуже густий, липкий, в'язкий, тягучий. Нанести на обличчя просто неможливо, навіть об'єднавши з тональною основою, як це слід робити за інструкцією (або ж наносити у соло). Він просто викочується кулькою із незрозумілої субстанції на обличчі.

Аромат максимально відрізняється від всіх описаних вище засобів, нагадує клей ПВА.

Більшість компонентів у складі гелю є безпечними та мають зволожувальні властивості. PEG-150 Distearate може викликати подразнення у чутливої шкіри. Більшість компонентів повторюються з попередніми засобами, тому не стану повторно здійснювати розбір кожного:

Astragalus Membranaceus Root Extract, Polysorbate 80, PEG-150 Distearate, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 20, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glyceryl Caprylate

А вам знайома продукція Pyunkang Yul? Поділіться досвідом використання, з радістю ознайомлюся))

Дякую за увагу 🥰