SKOMSKA

Зробила запаси улюбленого кондиціонера для білизни Tesori d'Oriente

Раніше вже присвячувала допис для даного продукту : https://club.makeup.com.ua/post/20425/ .

Звісно завдяки знижкам - гріх було не взяти )

Зазвичай вартість кондиціонеру коливається 130-170 грн, а на black friday 99 грн .

Тому я повторила свій улюблений аромат : Tesori d'Oriente Аюверда, олія амли та пачулі , про який вже раніше писала, а також вирішила спробувати новий, який давно хотіла Tesori d`Oriente Byzantium .

Візантійська лінійка косметики Tesori d'Oriente – це аромати мімози, ванілі, какао. Основними інгредієнтами є чорна троянда, ароматична смола, мед.

Саме кондиціонер має приємний, квітковий, солодкий (але не нав'язливий) аромат.

Червона троянда, зливається з теплими нотами лабдануму, та тонкими ванільними відтінками, створюючи атмосферу спокою, гармонії, та затишку.

Аромат на речах тримається довго . Інтенсивність можна корегувати взалежності від того, скільки добавляєш кондиціонеру , під час прання.

Склад: Tra 5-15% Tensioattivi Cationici, Altri componenti: Profumo, Benzysothiazolinone Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Allergeni: Alpha-Isomethylionone, Coumarin, Citronellol.

Наразі дана серія кондиціонерів мені дуже подобається, чудова якість , приємні аромати , а ще для мене важливо те, що вони гіпоалергенні (орієнтуючись на інформацію від виробника) . А даний момент я можу перевірити, адже маю французького бульдожку - Джес і дана порода алергіки . Тобто якщо є будь -який подразник , все біда, вона може розчухувати себе до крові, лизати лапи і т.д. На даний кондиціонер, коли я вводила його перший раз - не було таких реакцій і це мене дуже радує. Адже я маю порівняння, бо наприклад в неї була дуже сильна алергія на капсули від Ariel , замінивши їх на дитячі - пройшло . Тому в мене свій індикатор, для якого я хочу створювати комфортні умови перебування та життя) тому радію, що кондиціонер підходить)