Blondie_rs

Трішки магії до зефірного настрою від Mermade

Трішки магії до зефірного настрою від Mermade

Всім доброго ранку! Сьогодні сніг добрався й до Львову, тож витягаємо усі поживні креми, маски, бальзами, та бігом доглядати за обличчям, щоб не було обвітрення.

Сьогодні хочу розповісти про маску для губ від українського милого бренду Mermade. Купила я до пари ще кремчик для рук, адже дуже мені цей єдиноріг подобається 🦄 Проте, покупку робила ще літом, і ось тільки тепер настав їх час.

Аромат маски дуже ніжний, зефірний та не приторний. Текстура у неї доволі рідка, наближена до вологого блиску для губ, але не такого в'язкого. Також при нанесенні відчутні невеличкі крупинки. Наносити зручніше на пальчик, і тоді на губи. Бо інакше маску можна нерівномірно нанести, а ще й аплікатор весь замаститься і розповзеться по бокам.

На губах виглядає цілком звично, додає рожевого блиску, трішки дає неприємне відчуття, наче щось розтопилось на губах. Зазвичай це 5-10 хвилин, протягом яких я мовчу, бо ротом справді не надто приємно ворушити 😀 Наношу пальчиком доволі товстим шаром.

Це не Кармекс, тож загоювати шелушіння маска не буде, на жаль. Зволожує губи, надає їм більш природнього рожевенького підтону. Злегка живить, але шелушіння як були, так і залишились. Я тримала 10 хвилин.

За такі гроші очікувати від неї вау-ефекту не було сенсу. Легкий рожевий відтінок, трішки зволожені та доглянуті губи на вигляд вам гарантовані. А у кого тріщинки, шелушіння та інші неприємності - дана маска вам не допоможе.