Kristina S

Тортик особисто для Makeup Club #happybirthdaymakeupclub

Тортик особисто для Makeup Club #happybirthdaymakeupclub

Довго я не могла придумати,як привітати улюблену спільноту. Та який же День народження без торту, а ще краще, коли він зроблений своїми руками 😊

Тортик особисто для Makeup Club #happybirthdaymakeupclub

Makeup Club - місце,де я отримую неймовірну кількість позитивних емоцій, дізнаюся цінну інформацію - що варте уваги, а на що навіть дивитися не потрібно) Тут стільки талановитих та розумних дівчат,які роблять фото і відео на професійному рівні, а їхні дописи дуже цікаво читати.Можна запитати поради, на будь яку тему і обов'язково знайдеться відповідь.


Це місце, яке подарувало мені онлайн-подруг ❤️ Дівчат, що пишуть компліменти мені, а я їм. Лайки і коментарі під постами клубу, перейшли у дружбу в соціальних мережах та спілкування. У реальному житті я не маю "найкращу подругу",проте у спільноті здобула так багато хороших дівчат.

Makeup Club - це місце,де я реалізувала своє бажання ділитися враженнями на засоби догляду,косметику і т.д.
Мені подобалося дивитися відео дівчат на YouTube, в яких вони розповідали про улюблені засоби,порожні пляшечки. Роки три тому,я почала збирати порожні баночки, для відео. Часом я забувала про свій план і викидала. Загалом назбирався один невеликий подарунковий пакет. Відео так і не судилося бути опрелюдненим, а після початку повномасштабного я зібрала все і винесла на смітник. Пройшов час і я читаючи відгуки на сайті перейшла до Makeup Club, тоді не дуже розуміла,що до чого. А через декілька місяців виникло бажання розповісти і собі, взяла улюблену міцелярку, фото, декілька речень і ось я у Makeup Club. Дівчата поставили пару лайків ,а у мене "загорілися очі")))

Makeup Club - це місце,де я вперше отримала засоби на тестування,подарунки за конкурси. Досі пам'ятаю,як не могла повірити,тримаючи у руках перший подарунковий боксик.

Я безмежно рада бути частиною цього ком'юніті ❤️ якому виповнився 1 рік
Бажаю розвитку та всього найкращого, любий Makeup Club!


P.S. Тортик довелося з'їсти із сім'єю))) Вийшов такий високий( бо робила два бісквіта) та дуже смачний. Якщо потрібен рецепт - пишіть 😁