Дарина🦉

Бритва для педикюру Titania

Бритва для педикюру Titania
Бритва для педикюру Titania

Мій фаворит в домашньому педикюрі це бритва від Titania. Користуюсь нею вже більше двох років ( і вона дуже в гарному стані). Це бритва придназначена для видалення мозолів, із металевою головкою,яка призначена для видалення огрубілої шкіри стоп, з якою не може впоратися пемза. У меня ця проблема дуже давно ( працюю кожет день на ногах, цілий день в взутті ). Це знахідка для людей, у кого утворюються сухі затверділі мозолі, натоптиші і сильно ороговіла шкіра стоп.

Завжди хочеться щоб ноги ідеально виглядали у будь-який сезон. Тож цей аксесуар Вам дуже в цьому допоможе!!!

Бритва для педикюру Titania
Бритва для педикюру Titania

Бритва для педикюру зі змінним лезом допоже ефективно й одночасно усунути мозолі, натоптиші і омертвілі часточки шкіри. Дуже дбайло та безпечно робить зріз шкіри. В інструменті особливе кріплення леза, це дає змогу регулювати силу натиску та товщину зрізу. Легко замінне педикюрне лезо двостороннє, можна використовувати обидві сторони ( леза беру різних марок, які є в наявності). Після використання треба обов'язково витягнути лезо ретельно просушити.

Бренд: Titania

Вид: Бритва для педикюру

Клас: Професійна

Склад товару: Пластмаса, неіржавна сталь.

Якщо не завжди є можливість зробити педикюр у майстра, то завдяки спеціальній бритві, скрабу для ніг, щипців для педикюру, та живильному крему для стоп, можно зробити це вдома.

А Ви робите педикюр самі?🥰