Катя Джей

Найкомфортніше молочко для тіла

Найкомфортніше молочко для тіла
Найкомфортніше молочко для тіла

У плані доглядових засобів для тіла мені догодити складно: мені не подобається то текстура, то запах крему, то його упаковка, то необгрунтовано завищена ціна або занадто маленький обсяг продукту. Тому підібрати оптимальне молочко для щоденного використання мені ох як непросто.

Однак ніжний зволожуючий лосьйон Lait Corps Huile D'Olive від французького бренду Le Petit Olivier несподівано припав мені до смаку.

Це чудове молочко для тіла з екстрактом оливи та дуже гарним складом, яке добре живить шкіру тіла і не викликає жодного дискомфорту.

Лосьйон Lait Corps Huile D'Olive ідеальний абсолютно у всьому:

  • У нього достатній об'єм і дуже гарна, тактильно приємна упаковка
  • Засіб має доступну вартість і буде по кишені кожній жінці
  • Молочко відрізняється вдалою текстурою, що добре зволожує, але при цьому не залишає липкості
  • У лосьйону для тіла від бренду Le Petit Olivier приємний натуральний аромат
  • Засіб дійсно доглядає шкіру тіла і робить її більш зволоженою та пружною
Найкомфортніше молочко для тіла

Чесно кажучи, я вважаю, що це чарівне молочко для тіла має бути у кожному будинку. Тому що воно по-справжньому універсальне: його можна використовувати і влітку в спеку, і в холодну пору року, коли шкіра починає втрачати вологу.

Лосьйон Lait Corps Huile D'Olive відмінно зволожує, не роблячи при цьому шкіру жирною. Він швидко вбирається і дарує комфортне відчуття гладкості та шовковистості.

При щоденному використанні шкіра тіла стає помітно зволоженою, візуально розгладжується. А ще молочко Le Petit Olivier позитивно впливає на колір шкіри.

Якщо необхідно більш глибоке зволоження, рекомендую наносити молочко відразу після гарячого душу або ванни.

Також його можна використовувати для зволоження шкіри ніг після гоління - воно заспокоює та швидко знімає почервоніння та невелике подразнення.

Якщо ви не любите важкі та жирні креми для шкіри, які залишають на тілі неприємне відчуття липкості, лосьйон від Le Petit Olivier вам гарантовано припаде до душі.

Для мене це засіб №1, коли необхідно швидко позбутися неприємного відчуття сухості і стягнутості та отримати приємне зволоження без обтяження шкіри.